Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Details - läder Details - läder Details - läder Details - läder Details - läder Details - läder

Details - läder

Details - läder är ett modernt läderarmband som finns i ett flertal fina färger. Detta smycke är designat med kraftiga knutar och med ett lås i silver. Armbandet är handknutet i två varv. På varje varv av remmen kan en eller flera berlocker löpa. Våra berlocker från serien Familjeband passar till detta armband. Kombinera de fina berlockerna i silver, guld och sötvattenspärlor för att skapa ditt alldeles egna personliga smycke. Med gravyr på våra berlocker får du ett riktigt personligt namnsmycke.

Gå till vår kategori för Berlocker för att se på urvalet av handgjorda och av oss formgivna berlocker som passar till armbandet. OBS! Tänk på att berlocker "med ring" monteras av oss och är inte flyttbara. Välj karbinhake om du själv vill kunna flytta berlockeran på smycket, kanske till ett halsband.

Längd: Armbandet är ca. 19 cm lång

Material: Läder och 925 silver

Info om vårt läder: Färgat läder kan i början fälla och får efter en tids användning en mocka-aktig yta och något mattare färg.

Färger: På bilden från vänster till höger; Medelhavsblå, Hallonröd, Sotsvart, Natur, (Mossa SLUT), (Kanel SLUT), Bordeaux, (Lejongul SLUT)


Form och tillverkning av smycken: Tivoli design StockholmTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp