Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Namnarmband i silver Namnarmband med personlig gravyr Simplicity-namnarmband Simplicity armband med personlig gravyr Namnarmband-silver

Simplicity - armband

Simplicity Plexi - armband är ett namnsmycke med stilren och sportig look.  Välj mellan svart, transparent eller cerise plexistav.   

Gravyr: I priset ingår gravyr i en eller två rader på en sida av staven. Gravera namn, namn och datum, eller ett kort budskap. Ange i gravyrtextrutan om du vill att det ska delas upp på två rader!  

Tillval: Man kan få gravyr på baksidan av staven också. Eftersom staven på ett armband aldrig ligger still åt ett håll  så passar det perfekt med gravyr på båda sidorna. Välj detta under tillval. (På den transparenta staven graverar vi enbart på en sida.) Väljer du gravyr på båda sidorna så skriver du ändå all gravyrtext i samma ruta. T.ex. ena sidan OSCAR ELLEN på två rader, andra sidan HUGO ALMA på två rader.

Info om smycket:  Plexiglas är ett reptåligt och mycket lätt material som håller sig fint väldigt länge. Vi fyller i gravyren med vit eller svart färg, men du kan också välja gravyr utan färg. Smycken med färg i gravyren ska inte användas i bad och dusch. Den vita färgen gulnar något med tiden. 

Längd på armband: Armbandet är 19 cm långt. Om du vill ha annan längd - skriv det i meddelanderutan i kassan, så gör vi den i rätt längd åt dig.

Storlek på stav:   35 mm x  10 mm x 3 mm

Material: Plexiglas och 925 silver


Form och tillverkning av smycken: Klara Schmidt, Camilla Timóteo, Charlotta Hamrin Brohult

- See more at: http://familjesmycken.se/smycken/armband/simplicity-plexi-armband/#sthash.5PVlF4iq.dpuf

Simplicity - namnarmband är ett namnsmycke med stilren design. Den smala silverstaven graveras på en eller båda sidor med personlig gravyr. 

Gravyr: I priset ingår gravyr på en sida av staven. Det får plats ett namn eller ett datum. Max 13 tecken.

Tillval; Man kan välja gravyr på andra sidan av staven också. Eftersom armbandet alltid rör sig, så vänder sig staven runt, och därför passar det perfekt med gravyr på båda sidorna. Välj detta under tillval!

Längd: Armbandet är 19 cm långt. Om du vill ha annan längd - skriv det i meddelanderutan i kassan, så gör vi den i rätt längd åt dig.

Storlek: Staven är 32 x 5 mm

Material: 925 silver


Form och tillverkning av smycken: Tivoli design StockholmTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp