Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Simplicity Plexi Limited Edition Simplicity Plexi Limited Edition Simplicity Plexi Limited Edition Simplicity Plexi Limited Edition Simplicity Plexi Limited Edition Simplicity Plexi Limited Edition

Simplicity Plexi Limited Edition

Simplicity Plexi - limited edition är ett armband i stilren design i nya snygga färger som finns i begränsad upplaga.  Välj mellan flourecerande rosa, duvblå eller grafit. Gör den personlig genom att gravera namn, namn och datum, eller ett kort budskap.    

Gravyr: Välj om du vill ha gravyr i en eller två rader. OBS! Max 10 tecken per rad. Vi graverar endast på en sida av staven (eftersom den är transparent). Skriv all gravyr i gravyrtextrutan och ange radbrytning med snedstreck. T.ex. LOVISA / 20170202 eller ÄLSKAR DIG / FÖR ALLTID.

Info om smycket:  Plexiglas är ett reptåligt och mycket lätt material som håller sig fint väldigt länge. Vi fyller i gravyren med svart färg, men du kan också välja gravyr utan färg. Smycken med färg i gravyren ska inte användas i bad och dusch.

Längd: Armbandet är reglerbart i 18-19 cm längd. Om du vill ha annan längd - skriv det i meddelanderutan i kassan, så gör vi den i rätt längd åt dig. Det svarta bandet har reglerbara dragknutar.

Storlek: Plexibrickan är  35 mm x  10 mm x 3 mm

Material: Plexiglas och 925 silver ärtlänk 2,5mm tjock eller svart textilt band.


Form och tillverkning: Tivoli designTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »


Smycken
Information
Få hjälp