Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Barnhalsband med gravyr snabb leverans! Barnhalsband med gravyr -familjesmycken Barnhalsband med gravyr -familjesmycken Barnhalsband med gravyr -familjesmycken Banhalsband med namn - familjesmycken i silver Barnhalsband med gravyr -familjesmycken i silver Namnsmycken för barn- snabb leverans Barnhalsband med gravyr -familjesmycken

Svenska Djur - Barnhalsband

950 kr
Välj djur!
Välj gravyrmängd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Slut i lagret!
.
Slut i lagret!

Produktbeskrivning

Inspirationen till halsbanden Svenska Djur är hämtad från vår vackra svenska natur och våra fina smådjur. Halsbanden är stilrena och tidlösa i form,  och både barn och föräldrar kan hitta sin egen favorit bland djuren. Groda, igelkott, fågel och trollslända. På baksidan av berlocken kan vi gravera ett namn för ett mer personligt barnsmycke. Halsbanden finns även för vuxna under rubriken Namnhalsband!

Gravyr:
Välj till en personlig gravyr på baksidan av berlocken. Max ett namn eller datum. Välj mellan VERSALER eller skrivstil. Obs! På sländan handstämplar vi med versaler.

Storlek:
ca 15x20 mm

Kedja:
Pansarkedja 1,4 mm 36 cm lång. 

Material:
925 silver

Skulle du vara intresserade av ett annat djur så kan vi säkert göra det som en Specialbeställning, hör av er till oss via mail info@familjesmycken.se med önskemål på djur och om det ska vara gravyr på (hur mycket?) så återkommer vi med offert.


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 3 st röster.
Super fina smycken! Lika nöjd varje gång! Och en fantastisk service!!
Superfint! Min dotter blev Jättenöjd. Hon valde halsbandet efter att ha kämpat och lärt sig simma under sommaren.


Smycken
Information
Få hjälp