Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Basic Plexi - kvadrat Basic Plexi - kvadrat Basic Plexi - kvadrat

Basic Plexi - kvadrat

Basic Plexi är ett modernt namnsmycke i plexiglas med färgad gravyr, där silverkedjan löper genom centrum av formen. Våra namnsmycken i produktfamiljesn Basic Elements har sin utgångspunkt i geometrins grundformers vackra enkelhet - i detta fall kvadraten. Plexiglas är ett reptåligt och mycket lätt material som håller sig fint väldigt länge. På grund av sin lätthet vänder sig smycken i plexiglas ofta, vilket är en fin effekt om man väljer att ha gravyr på båda sidorna av berlocken.

Gravyr: I priset ingår gravyr på en sida av belocken, namn och/eller datum. 
OBS! Vi graverar namnen så som du skriver dem, med gemener eller versaler stor begynnelsebokstav eller inte.

Tillval: Då berlocken inte har en given fram eller baksida, är det fint att ha gravyr på båda sidorna. Ange i rutan för gravyrinformationen om du vill ha samma gravyr på båda sidorna eller om det ska graveras något annat på andra sidan (t.ex. datum)

På de transparenta berlockerna graverar vi enbart på en sida.

Placering av gravyr: Namnen graveras längs med ytterkanten. Vid två namn placerar vi dem mittemot varandra (se bilder) om du inte anger annat önskemål.

Färg i gravyr: Vi fyller i gravyren med valfri färg; vitt, svart eller rött. Gravyren färgar inte av sig. Det går inte att blanda olika färger på samma berlock.

Storlek: 24 mm

Material: Plexiglas och 925 silver


Form och tillverkning av smycken: Tivoli design StockholmTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Recensioner
Jättefint, verkligen!!
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp