Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Lover Letters nyckelring består av en stilren silverbokstav som är handgjord i hög kvalitet. Bokstavsnyckelring Nyckelring i silver herrsmycken Love Letters - nyckelring Herrsmycken -nyckelring i silver Love Letters - nyckelring Nyckelring i silver med personlig gravyr Nyckelring i silver med plats för personlig gravyr. Handsågad personlig nyckelring i silver Love Letters - nyckelring Love Letters - nyckelring

Love Letters - nyckelring

1 450 kr
Välj gravyrmängd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Love letters nyckelring är nyckelringen där du väljer silverbokstav efter önskemål. Antingen väljer du din egen intial, eller så bär du med dig initialen på den du kåller kär. Din älskade eller barnens initialer eller både och. Varje bokstav sågas för hand efter beställning i vår ateljé i Midsommarkransen.

En personlig nyckelring med barnets bokstav i silver är en perfekt present till den nyblivna pappan! Denna nyckelring är också en snygg present till morfar och farfar med barnbarnens bokstäver och gärna med gravyr av födelsedag på baksidan. Det blir till en fin och personlig present och samtidigt en bra hjälp för dem att komma ihåg barnbarnens födelsedagar. Vill du ha flera Love letters på samma nyckelring så kan du beställa separata bokstäver under rubriken Komplettera i vänstermenyn.

Välj mellan VERSAL bokstav eller gemen bokstav! 

Personlig gravyr:
Love Letters nyckelring behöver ingen gravyr, bokstäverna är vackra som de är.  Men för dig som vill ha personlig gravyr på bokstäverna går det självklart att få det också! Finns som tillval i rullistan ovan. Gör ditt val av gravyrmängd ovan!

Storlek:
Höjd 17-23 mm (beroende på bokstav och om du valt versal eller gemen bokstav.) Har du egna önskemål på (mindre) storlek kan du ange det i meddelanderutan i kassan så fixar vi det. 

Material:
925 silver (bokstav med ring) och nyckelring i rostfritt stål. Bokstaven kan plockas av och sättas i egen befintlig nyckelknippa.


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 6 st röster.
Så fin o välgjord! Snabb leverans liksom ett gott bemötande är också ett plus. Inte första o inte sista gången jag handlar hos er
Så himla fint och personen som fick den blev jätteglad. Packat i fin presentask.
Superfin bokstav till nyckelringen och väldig snabb, personlig och proffsig service och bemötande.
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp