Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Love Letters - manschettknappar Personliga manschettknappar i silver Love Letters - manschettknappar Love Letters - manschettknappar Love Letters - manschettknappar Love Letters - manschettknappar Love Letters - manschettknappar

Love Letters - manschettknappar

3 250 kr
Bokstäver
Gravyr

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Love Letters är en unik kärleksförklaring. Med dina älskades initialer som manschettknappar blir detta en perfekt morgongåva. Ett personligt namnsmycke till mannen som använder manschettknappar både till vardag och fest. Använd dig av era två-, din mans-, eller era barns initaler.

Bokstav:
Välj  fritt mellan VERSALER och gemener för ett mer personligt uttryck. Stora K för storebror Kalle och lilla k för lillasyster Klara. Skriv vilka bokstäver du önskar som manschettknappar i rutan för gravyrtext.

Exempel 1: gement a, gement e (båda utan gravyr)

Exempel 2. Versalt M med gravyr MIMMI, versalt S med gravyr STINA

Personlig gravyr: Love Letters - manschettknappar är ett smycke där du inte behöver gravera ett namn på, bokstäverna är vackra som de är. Använd dig av bokstävernas symbolik för att skapa ditt personliga smycke! För dig som ändå vill ha gravyr på bokstäverna går det självklart att få det! Vi handstämplar gravyren på knapparna med VERSALER (stora bokstäver). Önskar du mer än ett namn/ord/datum graverat på varje knapp, köp till extra gravyr under kategori Komplettera.
Vill du få maskingravyr (mer exakt) eller något annat speciellt graverat på knapparna, maila oss för offert på det! info@familjesmycken.se

Storlek:
 Alla manschettknappar görs på beställning för hand och är unika. Vi anpassar storleken på bokstäverna för att de ska passa bra ihop. Höjd mellan 17 -23mm. Du kan ange önskemål på storlek i meddelanderutan i kassan om du vill!

Material:
925 silver

Övrigt:
Säljs i par


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoRecensioner
Helt underbara och som ni ställde upp när jag var lite sent ute! Är evigt tacksam :)
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp