Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Basic Plexi - utan kedja Basic Plexi - utan kedja

Basic Plexi - utan kedja

Har ni blivit fler i familjen? Då kan du lätt komplettera ditt Basic Plexi halsband med ytterligare en berlock, eller om du vill kombinera någon av våra andra namnsmycken med denna färgklick?

Ett modernt namnsmycke i plexiglas med färgad gravyr, där du trär kedjan genom centrum av formen. Geometrins grundform i sin vackra enkelhet är utgångspunkten till produktfamiljen Basic Elements. Plexiglas är ett reptåligt och mycket lätt material som håller sig fint väldigt länge. Pga sin lätthet vänder sig smycket ofta.

Gravyr: Namnen (eller annan text) graveras på en sida av berlocken. Då berlocken inte har en given fram eller baksida, är det fint att ha gravyr på båda sidorna. På de transparanta berlockerna graverar vi enbart på en sida. Ange i rutan för gravyrinformation om du vill ha samma gravyr på baksidan eller om det ska stå något annat istället t.ex. datum.

OBS! Vi graverar namnen/texten så som du skriver i gravyrtextrutan. Med gemener eller versaler eller både och.

Cirkeln; Namnen graveras i båge längs med ytterkanten. Vid två namn graveras de mittemot varandra (se bilder). Max tre till fyra namn per sida. Tips, vill du gravera fyra namn och det är lite längre namn, gravera två namn på var sida för att ge namnen mer utrymme.
Kvadrat; Namnen graveras längs med ytterkanten. Vid två namn graveras de mittemot varandra (se bilder) om du inte anger annat önskemål. Hexagon; Namnen graveras längs med ytterkanten. Vid två namn graveras de mittemot varandra. Vid tre namn graveras de jämnt fördelat längs varannan kant. Vid fler än tre namn graveras de i följd.

Färg i gravyr: Vi fyller i gravyren med valfri färg, vitt, svart, rött, grön, blå, silverfärg eller guldfärg. Gravyren färgar inte av sig. Det går inte att blanda olika färger på samma berlock.

Storlek: Cirkel diameter 24 mm, Kvadrat  24 mm, Hexagon 24 mm


Form och tillverkning: Tivoli design StockholmTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp