Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Namnberlock - Mitt namn - är en silverberlock i hög kvalité som tillverkas för hand i Sverige. Två namn på silverberlock Mitt namn 12mm Mitt namn - Liten silverbricka med namngravyr av 2 namn Liten silverberlock med namn. Gravera barnens namn på små runda silverbrickor! Mitt namn berlocker i silver med maskingravyr Silverbrickor med datum på baksidan

Mitt Namn 12mm berlock

790 kr
Välj gravyrmängd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Mitt Namn 12mm berlock är en namnbricka i silver som är 12mm i diameter som du kan få ett eller två namn graverat på.
Här får du namnet djupt maskingraverat så att det blir exakt på linje och med jämnt djup på bokstäverna (till skillnad från handstämplad gravyr som kan bli lite ojämn). Maskingravyren innebär också att ett längre namn kan få plats genom att vi förminskar storleken på bokstäverna. 

Gravyr: 
Upp till 2 namn/ord/datum per sida får plats. Gör ditt val av gravyrmängd ovan! Vi graverar namn med 1,3mm höga bokstäver och anpassar storleken (minskar den) så att även längre namn får plats. Har du ett kort namn och vill ha det så stort som möjligt - skriv det i meddelanderutan i kassan så fixar vi det. Vid val av två namn anger du dem i den ordning du vill att de ska stå med ett mellanslag emellan. Första namnet hamnar överst. Vill du, så kan du förtydliga hur du vill ha gravyren i meddelanderutan i kassan.

Storlek:
12 mm i diameter

Tjocklek:
1,2 mm

Material:
925 silver

Kedja:
Ingår ej men kan köpas separat under rubriken Silverkedjor.

Övrigt:
Vill du ha berlocken på en karbinhake, för att kunna sätta den på ett armband eller för att den ska hänga längre ner från halskedjan, så finns den att köpa under rubriken kedjor. Den heter Karbinhake droppformad 11mm. Här är en diretlänk till produkten.


Form och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 3 st röster.
Sjätte barnbarnet och självklart också sjätte smycket från familjesmycken. Lika nöjd och glad varje gång!
Jag är supernöjd med mitt smycke! Otroligt fint gjort. Perfekt storlek på text och tydligt gjort.
Har en sedan tidigare med dotterns namn, kompletterade med nyfödda sonen och det blev fint och personligt!


Smycken
Information
Få hjälp