Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Number of love -Namnhalsband med många namn. Handgjort i silver i stockholm. Numberoflove-8-silver-familjesmycke Numberoflove-5a-namnhalsband Numberoflove4-Prisvärt-namnsmycke Numberoflove-5-namnhalsband-silver Numberoflove-3-namnhalsband-silver

Number of love

Number of love är en utveckling av smycket Darling numbers och är ett namnsmycke speciellt formgivet för dig som har många barn eller barnbarn. Den stora handsågade silversiffran symboliserar antalet barn/barnbarn du har och alla namn stämplas för hand på siffran.
Number of love är ett coolt och stilrent namnhalsband som du ska bära med stolthet. Garanterat ett namnhalsband som andra kommer att lägga märke till. Passar lika bra på alla - på mamma eller pappa, eller på mormor/famor eller morfar/farfar. 

Siffra:
Välj din siffra i rullistan! 

Gravyr:
Gravyr ingår i priset. Ange alla namn i gravyrrutan! Om det är viktigt att namnen graveras i en viss ordning, så tala om det! Det finns en meddelanderuta i kassan där du kan skriva in dina önskemål.

Storlek: 
Silversiffran är 30 mm hög och 1,2 mm tjock. 

Kedja: 
Ankarkedja 45, 50 eller 80 cm. Välj längd i rullistan! Om du vill ha en annan kedja till smycket så väljer du alternativet "Ingen kedja" och väljer sedan en annan modell under rubriken Kedjor.

Material: 
925 silver

Tips!
Det är fint att ha ett Darlighjärta i silver eller ett plexihjärta att hänga bredvid siffran. Dessa kan köpas med eller ytan gravyr och de hittas under rubriken Plexismycken.


Form och tillverkning: Schmidt & TimóteoTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »


Smycken
Information
Få hjälp