Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Färglada personliga berlocker Vackert namnsmycke med personliga berlocker Unik kombination av namn-brickor och berlocker Ljuvlig kombo av berlocker Unikt namnsmycke Fina berlocker Fint namnsmycke Guld och silver namnsmycken

Familjeband - kedja

Personligt och unikt smycke där du själv väljer vilka berlocker du vill samla på kedjan. Det är bara du som vet vilka personer berlockerna symboliserar. Till exempel en pärla för mormor, ett guldhjärta för storebror och en silverkula för lillasyster.

Så här gör du för att köpa detta smycke: Du väljer först  Familjeband kedja (denna produkt). Därefter går du till kategori Berlocker och väljer vilka berlocker du vill ha på ditt halssmycke. 

De berlocker du har valt trär vi på kedjan i en komposition som vi tycker är fin. Du kan självklart ändra på ordningen om du vill ha dem på annat sätt.

Material:  925 silver

Kedja:  Kulkedja 2mm 

Längd: Välj mellan 45cm, 50cm och 70cm i rullgardinen ovan.

Förslag på olika kombinationer:

Bild 1: Visar ett smycke med en vacker kombination berlocker, sötvattenspärlor tillsammans med  silverberlocker i olika former. På namnbrickan finns plats för personlig gravyr, på både fram och baksida.

Bild 2: Visar ett smycke med en kombination av berlocker i både 18K guld och oxiderat silver.

Bild 3: Visar ett smycke med en samling av många berlocker, sötvattenspärlor tillsammans med silver och guld berlocker i olika former. På namnbrickan i guld och silver finns plats för personlig gravyr, på både fram och baksida.

Bild 4: Visar ett smycke med tre berlocker där det finns utrymme för personlig gravyr på namnbrickan i silver, på både fram och baksida.

Bild5: Visar ett smycke med två berlocker, en ädelsten (onyx) och en sötvattenspärla.

Bild 6: Visar ett smycke med tre berlocker, en ädelsten (citronkvarts) och två silverberlocker. På namnbrickan finns utrymme för personlig gravyr på både fram och baksida.

Bild 7: Visar ett smycke med en kombination av tre berlocker på en 18K guldkulkedja. Vit sötvattenspärla, Mitt hjärta guld och Gråglans.

Tips: Alla berlocker går även att köpa med en karbinhake, som passar utmärkt till våra armband Precious och Details.


Form och tillverkning av smycken: Klara Schmidt, Camilla Timóteo, Charlotta Hamrin BrohultTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Recensioner
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp