Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Familjeband Selection

Familjeband Selection är ett smycke där vi gjort ett urval bland våra populäraste berlocker ur serien Familjeband och samlat dem i en vacker kombination.

Denna består av en Vit sötvattenspärla, en Silverkula, och berlocken Mitt hjärta på den tillhörande kulkedjan. En ljuvlig blandning av material och former bildas och med gravyr på den ena berlocken skapas ett personligt namnsmycke, unikt för bäraren.

Gravyr: Gravyr på baksidan av Mitt hjärta-berlocken ingår i priset. Där  graveras max två rader med ett namn/ord/datum.

Tillval: Vi kan också gravera ett namn/ett ord/ett datum på framsidan av Mitt Hjärta-berlocken, välj gravyr på framsida om du vill ha detta. Med gravyr på fram och baksida kan du maximera gravyrmängden. Då kan man t.ex. gravera barnets namn på framsidan och födelsedatum på baksidan.

Tillval: Önskar du mer gravyr på baksidan av Mitt hjärta berlocken (tre namn) så välj den något strörre berlocken istället.

Tips! Om familjen växer kan du i efterhand komplettera med ytterligare en berlock eller om du redan nu vill lägga till ytterligare en berlock till kombinationen så kan du göra det. Detta beställs under kategorin Berlocker.

Storlek: Oval pärla ca 8 mm, silverkula 9mm, silverberlock 12mm

Kedja: Kulkedja 2,0mm

Material: 925 silver och sötvattenspärla


Form och tillverkning av smycken: Tivoli design StockholmTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »


Smycken
Information
Få hjälp