Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Presentkort för familjesmycken Presentkort till vackra namnsmycken

Presentkort

500 kr
Välj värde!
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Är du är osäker på vilket namnsmycke du ska välja? Ibland är det bästa att låta mottagaren välja vilket namnhalsband, armband, örhänge eller ring hen vill ha! Då är ett presentkort i valfri valör ett perfekt val!  

Vi skickar dig ett fysiskt presentkort samma dag om du lägger beställningen, om den kommer in före kl. 13.00, annars nästföljande vardag. (Andra leveranstider kan gälla vid högtider och under semesterperioder). Är du ute i sista sekunden? Då  kan vi maila presentkortet till dig. Kontakta oss i så fall på 08-55110871 (eller info@familjesmycken.se)

Valör:
Presentkortet finns i olika valörer - välj värde i rullistan! Det går bra att köpa flera i olika valörer för att addera ihop till en speciell summa. Men skriv då i meddelanderutan (när du slutför ditt köp) att det ska vara 1st presentkort med totalsumman.  
Vill du köpa en annan valör kan du kontakta oss så skriver vi ut ett presentkort på exakt den summa du önskar.

Obs! Presentkort får inte köpas med rabattkod.

Giltighetstid:
1 år från köpdatum.

Övrigt:
Har du fått flera presentkort som du vill använda vid ett köptilfälle?
Det går bara att ange en presentkortskod per köptillfälle, men har du flera koder kan du mejla oss dem, så slår vi ihop dem till en presentkortskod som du kan utnyttja på samma köp. Mejla till info@familjesmycken.se så hjälper vi dig!
 Medelbetyg 5/5 baserat på 3 st röster.
Mycket uppskattad present!
Mycket smidigt då det är svårt att på förhand veta vilken storlek på ring som passar. Skickades snabbt om var väldigt fint.


Smycken
Information
Få hjälp