Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Minnessmycke med ditt husdjurs aska. Pets in peace sweden Minnessmycke Pets in peace Minnessmycke Pets in peace Minnessmycke Pets in peace Minnessmycke Pets in peace

Minnessmycke Pets in peace

3 600 kr
Tillval av silverberlock med gravyr
Välj längd på kedja!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Detta är ett minnessmycke för dig som vill bära ditt älskade husdjurs aska med dig nära hjärtat. Halssmycket består av en kula i rökkvarts med ett litet utrymme i för att förvara en liten symbolisk mängd aska. Alla hantering av ditt smycke görs av oss och alla detaljer tillverkas för hand i vår ateljé.

Tillval av personlig silverberlock
Specifikt till detta minnessmycke har vi formgivit en kupad silverberlock med möjlighet till personlig gravyr. Berlocken passar perfekt bredvid rökkvartskulan. På denna berlock kan du få ett hjärta, en tass, en hästsko, ett moln, ett kors eller en stjärna graverad mitt i berlocken med ett namn eller datum graverat i båge längs kanten. det är olika pris beroende på mängden gravyr du väljer. Gör ditt val i rullistan ovan!

Symbol på tillvald berlock
Skriv i meddelanderutan (i kassan) vilken symbol du vill ha (om du valt till den personliga silverberlocken)!

Storlek på Rökkvarts-kulan:
12mm i diameter 

Kedja:
En pansarkedja i tjocklek 1,7mm i längd 45, 50 eller 60cm ingår i priset. 

Leveranstid:
Då detta smycke kräver specialhantering har det en något längre leveranstid. Räkna med ca 4 veckor

Gör så här:
Beställ först smycket och notera det 5-siffriga ordernummret du får på din orderbekräftelse som kommer direkt till din angivna mejladress. 
Lägg sedan en mycket liten mängd aska (ett knappt kryddmått räcker) i en liten burk/ask eller påse, packa det väl så det inte kan ta skada i postens hantering. Skriv ditt ordernummer någonstans på utsidan av kuvertet/paketet så vi smidigt kan koppla det till din beställning när det kommer in. Skicka sedan in kuvertet/paketet till oss på adress:
Tivoli design
Svandammsvägen 9
12632 Hägersten
Du väljer själv om du vill skicka det med vanlig post eller med rekommenderad. Vi hör av oss när vi mottagit ditt brev.

Kan du komma och lämna in det personligen till oss i vår ateljé så är du hjärtligt välkommen att boka tid för det. Vi är här (enligt överenskommelse) på vardagar mellan 8.30-17.30.


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoRecensioner
När vår kära hund lämnat oss, letade jag länge efter ett unikt och välgjort Minnessmycke/asksmycke i silver. Jag fick kontakt med Klara på Familjesmycken och förstod tidigt att jag kommit rätt. Klara och Camilla har varit inlyssnande och supertrevliga genom hela processen och slutresultatet blev helt perfekt med hög kvalitet i alla detaljer.


Smycken
Information
Få hjälp