Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Specialbeställning

4 600 kr
Välj summa här!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Tillverkas för hand efter beställning. Ca. 4 veckors leveranstid.
.
Tillverkas för hand efter beställning. Ca. 4 veckors leveranstid.

Produktbeskrivning

Specialbeställning - One of a kind-smycken

Här köper du ett, med oss överenskommet, Specialbeställt smycke som inte finns i vårt ordinarie sortiment. Det är en betalningsmöjlighet för dig som via mail eller våra sociala medier har beställt ett specialsmycke.
Vi kommer att visa upp glimtar från tillverkningen i våra sociala medier - Facebook och Instagram (framförallt i stories) - så att du kan följa design- och tillverkningsprocessen.

Välj summan i rullistan som vi kommit överens om och skriv mail-/instagram- eller facebook-order och vilket smycke det rör sig om i textrutan så vi vet vad det handlar om. Det får plats mycket text i rutan. Om du vill förklara ännu mer, eller ställa en nyuppkommen fråga, så finns det en meddelanderuta i kassan du kan använda dig av.

I kassan väljer du sedan vilket betalningsalternativ som passar dig bäst.

Hittar du inte den exakta summan, ta det som ligger närmast över så justerar vi det i efterhand (återbetalar på kortet eller justerar ner fakturan) eller så väljer du swish och swishar den överenskomna summan (även om den inte stämmer med summan i kassan.)

OBS! Det är längre leveranstid på specialbeställningar. (Upp till 4 veckor eller ibland även mer än så.) Fråga vad som gäller just din beställning! 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Ring 08-55110871 eller maila till info@familjesmycken.se!

Med vänliga hälsningar,
Klara & CamillaMedelbetyg 5/5 baserat på 48 st röster.
Mycket nöjd med mitt smycke! Den blev precis som jag hade förväntat mig. Hela upplevelsen gick smidigt och tryggt. Jag rekommenderar familjesmycken starkt. Ska du handla smycken så ska du göra det här. Tveka inte!
Helt klart högsta betyg. Blev precis som vi tänkt oss, så kul att få ta del av skapandet. Vi kommer tillbaka 🤗
Tack för din omtanke. Jag är väldigt nöjd med smyckena. Det är lite av en speciell historia. Jag hade tappat bort det första smycket jag köpte av dig. Sen när jag fick den nya hittade jag den första igen. Så nu har jag nog
Bra o förstående bemötande, när jag ska försöka förklara hur jag ville ha det.
En 60-års present utöver denna värld 😍 Ringen är helt magisk och gör mig tårögd av lycka och snart får Han den…. Väljer Familjesmycken om och om igen. Tusen tack för ett sagolikt arbete ❤️
Se fler recensioner...


Smycken
Information
Få hjälp