The product has been added to your cart

Värva en vän!

För oss finns ingen bättre komplimang än att du rekommenderar våra smycken för dina vänner! Genom att värva en vän får både du och din vän en fin premie (se nedan)!

 

Så här gör du!

Du har ett unikt orderID på framsidan av ditt kvitto eller faktura. Tex. Order ID 29653

Detta order ID-numer är den unika kod som din vän/dina vänner ska medela oss vid köp, i meddelanderutan (på samma sida som Kassan - Orderformulär) skriver din vän så här:  Värva en vän, order ID.........

När vi ser denna information har din vän aktiverat sin kod och vi kan se att det är du som har rekomenderat oss. Din och dennes premie kommer att skickas i samma leverans som dins väns beställning. Det blir ett tilfäller för er att träffas över en fika =)

För att koden ska gälla behöver din vän beställa ett komplett smycke, tex. en kedja med en berlock, manschettknappar, en ring osv. (ej enbart en berlock eller kedja)

Premie!

Just nu erbjuder vi ett Tiny armband (värde 490 kr) i silke och silver som premie till både dig och din vän.

Ni kan välja mellan ett rött eller ett brunt armband. Och på silverberlocken kan du välja mellan att få en stjärna, ett hjärta eller en initial ingraverad.

Då det är några personiga val som ni behöver göra i valet av premie behöver vi veta om vad ni båda önskar. Denna information ska din vän även skriva in i meddelanderutan efter order ID-koden. Tex. rött armband/hjärta, brunt armband/initial K.

Premie! Tiny armbandTiny armband- premie!

 

 

 Categories
About us
Get help