Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Designade namnsmycken - handgjorda med kärlek

Namnsmycke med tre siffror och hjärta

Darling Numbers

Namnsmycke i stilren design


Family Tag

Namnsmycke med vit pärla och vacker svart sten

Familjeband

 

Namnsmycke för barn i form av en stärna

 

Rock Star

Namnsmycke för hela familjen i tre delar

 

Familjeträd

Fraktfritt

För expressleverans kontakta oss!
08-55110871 | info@familjesmycken.se

 

    

Namnsmycken – ett minne för livet

Exklusiva namnsmycken - handgjorda med kärlek speciellt för dig. Pojke med namnhalsband

Livet består av många minnesvärda stunder värda att förevigas. Som nygift vill man ju visa hela världen sin lycka och som nybliven förälder svämmar stoltheten över. Och vad är bättre än att få bära dessa kärleksminnen med sig dag efter dag. Personliga namnssmycken erbjuder just detta. Namnsmycken gör att du alltid kan visa hela världen det vackraste du bär - kärleken!

Vi har smycken för alla tillfällen i livet, om det så är födelsedagar, dop, namngivning, bröllop eller annan minnesvärd stund. Allt blir ett minne för livet. Vi har namnsmycken för barn, kvinnor och män.

Har du några frågor, eller behöver hjälp med din beställning tveka inte att kontakta oss.
Ring 08-55110871. Vi hjälper dig gärna!


Handgjorda namnsmycken – från skiss till leverans

Eftersom vi formger och tillverkar alla namnsmycken själva finns det en röd tråd genom allt vi gör, från barnsmycken och manchettknappar till namnhalsband och dopgåvor.

Om du söker något unikt som inte finns i vårt ordinarie sortiment tar vi fram ett namnsmycke anpassad efter just dina önskemål.

När vi skapar ett nytt namnsmycke – för vår webbutik eller kanske just din viglselring - provar vi oss fram och gör modell efter modell efter modell. Allt för att varje namnsmycke ska hålla den höga kvalité som vi själva kräver. Våra namnsmycken är inte framtagna snabbt. Alla vinklar och kanter är noga utvalda. Det är viktigt för oss att det vi säljer är genomarbetat och och håller vår stilrena design.


Hantverk med traditioner

Vi utgår från hantverket och materialen när vi tillverkar våra namnsmycken. Vi älskar att arbeta i olika metaller och med 16 år i yrket kan vi erbjuda högsta kvalité.

Alla våra namnsmycken är handgjorda i vår egen silversmedja i Midsommarkransen, strax utanför Stockholm. Har du vägarna förbi är du välkommen in.

Våra namnsmycken stämplas med antingen 925 som står för silver eller 18K som står för guld. Vi har också en registrerad ansvarsstämpel, KCC. Den stämplar vi på våra namnsmycken, för att intyga äktheten i materialet. KCC står för våra förnamn, Klara, Camilla och Charlotta. Det är någon av oss tre som har gjort ditt namnsmycke. Sedan har vi vårt Moln som borgar för vår egen design och goda kvalité.

Har du några frågor, eller behöver hjälp med din beställning tveka inte att kontakta oss. Ring 08-55110871. Vi hjälper dig gärna!

Älska ditt namnsmycke – det älskar dig!


Namnsmycken • Barnsmycken • Herrsmycken • Guld • Silver

Tel: +46 8 551 108 71    |    E-post: info@familjesmycken.se

www.familjesmycken.se drivs av Tivoli design Stockholm AB
Svandammsvägen 9, 126 32 Hägersten, Sverige   |   Orgnr. 556769-8906

We love you - Familjesmycken

 Smycken
Information
Få hjälp