Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Fri frakt

Fri frakt (inrikes) med Post Nord till brevlåda på alla beställningar med ordervärde 500kr.
Spårbar frakt med Budbee eller Post Nord kostar 95kr (fraktfritt vid ordervärde 4000kr) 
Beställer du till utlandet så är fraktkostnaden 190 kr.

OBS! LEVERANSTIDER i sommar heart
Ateljén stänger 24/7-15/8 och detta påverkar leveranstiderna för er kunder som handlar mellan datumen 21/7 och 20/8. Det kommer som längst att bli upp till 4 veckors leveranstid.

Behöver du en present till ett datum i augusti är det bäst att beställa redan nu, för att vara säker på leverans! Vi jobbar till och med 23e juli och kommer att leverera alla ordrar som kommit in tom 20/7 under v 29, dvs de skickas senast fredagen 23/7. (Kan vi inte leverera under veckan så hör vi av oss.)
Beställningar lagda under perioden 24/7-15/8 börjar tillverkas i turordning från och med 16/8.

Det är svårt för oss att kunna säga en exakt leveranstid eftersom vi omöjligt kan veta hur många beställningar som kommer in, men som längst blir leveransen runt 4 veckor för de beställningar som läggs precis före vår semester. Köper du en present till ett viktigt datum strax efter den stängda perioden och behöver få ett exakt leveransbesked fråga oss via mail info@familjesmycken.se om det är möjligt! Vi svarar på mail (inom 24h) under hela semestern.
Vi hoppas kunna återgå till vår vanliga leveranstid på 2 veckor i slutet på augusti. Den leveranstid som gäller kommer att stå på din orderbekräftelse.
 

Standardleverans 1-2 veckor (gäller ej högtider och semesterperioder)

Vi har en leveranstid för din beställning på max 2 veckor (men det kan också gå på några dagar, det beror på vad du beställer). I denna leveranstid ingår själva tillverkningen av ditt smycke, allt görs efter beställning.
Har du frågor angående din leverans så går det bra att maila oss på info@familjesmycken.se eller kontakta oss på Facebook eller Instagram. Önskar du prata med oss så når du oss på telefon: 08-55110871 Säkrast nås vi på vardagar mellan kl 9.30-15.30.
Helger har vi stängt.

Vi är kända för att vara snabba och kunna tillmötesgå dig som är ute i sista sekunden. Skriv i meddelanderutan om du önskar snabbleverans eller om du har ett viktigt datum att passa! Ring 08-55110871 eller maila oss info@familjesmycken.se eller kotakta oss på sociala medier om du vill få säkert besked om vi hinner med en snabborder! Det går också bra att fråga via facebook eller Instagram.

Leveranstid utland: 1-2 veckor
Tillverkningstid/leveranstid för ordrar som ska till utlandet är 1-2veckor+ tid för postgång till respektive land. 

Nöjd kund garanti

Vi har nöjd kundgaranti! När du handlar från Familjesmycken kan du lita på att du får ett välgjort smycke av hög kvalitet. Vi garanterar egen design och tillverkning av alla våra smycken. Är du trots detta missnöjd så ska du inte tveka att höra av dig! Kontakta oss på 08-55110871 så åtgärdar vi det åt dig. 

Bilder i sociala medier

Vi älskar att visa upp de fina smycken, som blir till här i vår verkstad, i våra sociala medier! Bilderna där bildar ett fotogalleri som ger en bredare bild av vårt sortiment och är inspirerande att titta på. Vi hoppas att du också tycker att det är trevligt!
Om du INTE vill att ditt smycke ska visas - var snäll och meddela oss på info@familjesmycken.se så ska vi undvika det (går bra att skriva i meddelanderutan i beställningen också). Om du bara vill att vi hemlighåller det fram till ett visst datum - skriv det - så tar vi hänsyn till det.


Villkor - det finstilta

Följande villkor reglerar förhållandet mellan dig som kund och Familjesmycken.se när du handlar över nätet:

Leveranstiden
Vi normalt har en tillverkningstid på 1-2 veckor, sedan tillkommer postgång. Men leveranstiderna brukar bli längre vid högtider och på semestertider så se aktuell leveranstid ovan! Alla våra smycken är beställningsvaror - dvs. inget ligger färdigt utan de är specialgjorda för hand för dig och därför tar det lite tid att tillverka ditt smycke. Men vi är kända för att vara snabba och kunna tillmötesgå dig som är ute i sista sekunden. Skriv i meddelanderutan om du önskar snabbleverans, eller ring eller maila oss. Vi har dock några produkter som har längre leveranstid, detta står tydligt under dessa produkter.

Gäller dock med reservation för slutförsäljning (av t ex kedjor). Vid slutförsäljning meddelar vi detta snarast.
Vid högtider kan andra leveranstider gälla, och då anges detta på vår förstasida.

Personuppgifter GDPR 

Vi på Familjesmycken respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddslagen (GDPR) som trädde i kraft 25 maj 2018 och ersatte den tidigare personuppgiftslagen. Därför kan du alltid vara säker på att vi samlar in, hanterar och lagrar dina personuppgifter med största möjliga säkerhet och i enlighet med gällande lagstiftning. Ingen obehörig har tillgång till våra register.

Vi lagrar dina personuppgifter för att kunna erbjuda så bra kundservice som möjligt!

Det betyder att vi lånar er adress och e-post för att kunna skicka era beställda smycken samt kunna kontakta er vid frågor och för att skicka leveransbesked och senare även uppföljningsmail så att du ska kunna utvärdera dina smycken. Eftersom vi gör kundspecifika smycken med personlig gravyr och har många återkommande kunder är det viktigt för oss att hitta information om tidigare smycken som beställts för att kunna se vilka storlekar och vilken typ av gravyr ni valt för att kunna hjälpa till vid nybeställningar. Även i fall av reklamationer behöver vi kunna hitta information om gamla beställningar.

Vi lagrar också mejladresser till er som godkänt att ta emot vårt nyhetsbrev, och det kommer vid varje utskick att gå att avregistrera sig från nyhetsbrevet. Vill du avregistrera dig nu, så kan du göra det här.

Du kan när som helst kontakta oss, med frågor eller om du inte längre vill finnas med i vårt register, på info@familjesmycken.se eller på telefon 08-55110871

 

Priser
Alla priser är styckpriser och anges i SEK inklusive moms om inget annat framgår. Du kan även välja att priser visas i annan valuta, EUR och USD. Detta val gör du i menyn till vänster.
Priset som gäller är det som finns angivet i prislistan den dag kunden gör sin beställning. Vi reserverar oss från uppenbara prisfelmärkningar.

Kunder från Norge och andra länder utanför EU
För kunder utanför EU dras den svenska momsen av när du väljer Norge (eller annat icke- EU-land) i kassan. När du valt Norge i kassan så kommer även alla priser i webbutiken att visas momsfritt. Respektive lands moms (skatt) och ev. importavgift tillkommer vid leverans. På förstasidan (under vänstermenyn) finns möjlighet att ändra valutan i webbutiken från SEK till EUR eller USD. Betalning kan ske med VISA, MasterCard, Paypal eller med internationell bankinbetalning. Leveranstiden för ordrar som ska till utlandet är samma som inrikesbeställningarna, men sedan tillkommer tid för postgången (och eventuell tullhantering) inom respektive land.

Betalning
Kan ske på följande sätt:
Kortbetalning med VISA och MasterCard.
Vi på familjesmycken.se har valt att använda oss av den senaste tekniken för säkerhet över Internet. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure. Pengarna reserveras på ditt konto och dras vanligen inom 72 timmar från att du lagt din beställning.

Bankgirobetalning 
Du betalar in pengar i förväg till vårt bankgiro 355-3112. Vid betalning anger du det ordernummer du fått i din bekräftelse (via mail). Räkna med några extra dagars leveranstid om du väljer förskottsbetalning, pga att det kan ta upp till tre dagar från betaldatum till det att betalning mottagits. Om du vill skynda på din betalning så kan du maila ditt insättningskvitto till info@familjesmycken.se. Då registrerar vi ditt köp direkt.
Om vi inte sett en inbetalning på vårt bankgiro inom 7 dagar raderar vi ordern.

Swish
Du som är ansluten till swish har möjlighet att betala med swish till vårt företags-swishnr. 123 199 33 44 och då anger du ditt ordernummer som meddelande. 

Faktura - Klarna
Läs mer hos www.klarna.com

Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Klarna på 08-120 120 10 vardagar mellan 08.30 – 20.00 och helger 10.00 – 17.00.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

Villkor för Klarna

- Du måste vara över 18 år

- Du får inte ha några betalningsanmärkningar

- Du får inte ha tidigare obetalda krav från Klarna

- Din adress måste vara samma adress som du är folkbokförd på, särskilda villkor kan vara tillämpade

Returer
Om du mot all förmodan inte är nöjd med ditt smycke från oss, så kommer vi självklart att lösa det åt dig. Vi har nöjd kund garanti!

Vi har returrätt inom 14 dagar på våra smycken utan gravyr (pärlor, ograverade silverberlocker, kedjor etc) maila oss, info@familjesmycken.se , samt returnera ditt köp. När din retur inkommit ser vi över det (smycket ska självklart vara oanvänt) och vi återbetalar pengar till det kort som användes vid köpet, alternativt annulerar fakturan eller betalar in pengarna till ditt bankkonto.

Är du inte nöjd med kvalitén på ditt namnsmycke kontaktar du oss omedelbart så åtgärdar vi det åt dig.

 

 Smycken
Information
Få hjälp