Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Familjeband - vackra berlocker i agat Familjeband - vackra berlocker Familjeband - Pirum parum rosa berlock Familjeband - pirum parum blå berlock Familjeband - vackra berlocker Berlocker i ädelstenar och silver

Familjeband - Pirum parum

Pirum parum är en charming päronformad jadeberlock som toppas med ett handgjort silverblad. På bladet finns det plats för personlig gravyr om du önskar, till exempel ett budskapsord eller ett namn på någon du håller kär. Berlocken finns i 9 olika färger så det är lätt att hitta en favorit som matchar din eller din käras personlighet.

Berlocken Pirum parum är fin som den är som en solitär på en kedja men passar också bra tillsammans med många av våra andra berlocker i serien Familjeband.

Gravyr: På det lilla silverbladet finns plats för gravyr av ett ord, namn eller ett datum. Max 8 tecken.

Material: Silver och ädelstenen jade

Storlek: Jadestenen 15 mm hög, berlocken ca. 20 mm hög

Färger: Titta på samlingsbilden av berlockerna för att se alla nio färger tillsammans.

Tips: Köp Familjeband kedja eller någon av våra armband som hör till för ett komplett smycke.  Alla berlocker går även att köpa med en karbinhake, som passar utmärkt till våra armband.


Form och tillverkning av smycken: Klara Schmidt, Camilla Timóteo, Charlotta Hamrin BrohultTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »


Smycken
Information
Få hjälp