Produkten har blivit tillagd i varukorgen
nonstopsmycke Familjeband - Sweetie gräddkola Namnhalsband-silver-sweetie

Familjeband - Sweetie

LAGERRENSNING!
Nu säljer vi ut vårt lager av Sweetie-berlocker! Pga att de bleks med tiden och därmed inte uppfyller vårt kvalitetskrav får de tyvärr inte vara kvar i sortimentet. Men de är fortfarande lika fina - så passa på att handla en fin berlock med silverdetaljer till fyndpris!

Rosa och Grön är slutsåld!

Sweeitie är en färgglad jadeberlock i lockande godislik pastillform. Den är jättefin som solitär på en kedja, men den trivs också väldigt bra i sällskap av silver- och guldberlockerna i serien Familjeband och kanske framför allt med Kärlek, Mitt hjärta, Min stjärna, Min lycka och Min ängel. Jadeberlocken finns i 5 olika färger så det är bara att välja favortifärg!

Kedja: Du kan enkelt köpa till en silverkulkedja (eller någon anna kedjemodell) för att få ett komplett halsband. Det gör du genom att välja silverkedjor här!

Gravyr: Det går inte att gravera på stenen, men köp t.ex. silverberlocken Familjeband - Kärlek som passar väldigt bra till Sweetie och gravera på den.

Material: Silver och infärgad jade. Jaden kan släppa överskottsfärg i början och bleks sedan med tiden. Förvara den gärna i ask när den inte används så får den ett långt färgglatt liv. :) 

Storlek/Tjocklek: Jadestenen är linsformad och är ca 17 mm i diameter och ca 3 mm tjock

Färger: Finns många olika. Se rullgardinen ovan!


Form och tillverkning av smycken: Tivoli designTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »


Smycken
Information
Få hjälp