Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Vacker berlock med silver och rökkvarts Rökkvarts berlock vacker med namnsmycken i silver Rökkvartskula fin att kombinera med Inner circle och andra namnsmycken Inner circle med rökkvarts berlock

Rökkvarts facetterad kula

450 kr
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Rökkvarts facetterad kula är en vacker berlock i rökkvarts som är fin att kombinera med med alla våra silverberlocker och passar väldigt bra till namnhalsbandet Inner circle med gravyr av namn eller budskap. Facetterna på kulan har mjuka övergångar och kulan reflekterar ljuset väldigt vackert.

Det är populärt att gravera text på smycken, eller namn eller ett värdeord för att göra det extra personligt. Det går bra även på denna berlock. då ska du köpa till ett handgjort och graverat silverblad. Då tillverkar vi silverbladet med passform till rökkvartskulan, precis som vi gör på berlockerna Blåbär och BergkristallSilverblad att sätta på rökkvartskulan hittas också här under rubriken Berlocker. Direktlänk till produkten Silverblad.

Vill du ha tips på vad du ska köpa till berlocken, kontakta oss så hjälper vi till! 

Storlek:
höjd ca 12mm

Material:
Rökkvarts och 925 silver

Upphängning/montering:
Berlocken kommer monterad på en silverring klar att hängas på en kedja. Vill du ha den monterad på en karbinhake istället så kan du köpa det under rubriken Kedjor. Karbinhaken vi säljer till våra berlocker är 11mm i storlek. Direktlänk här.

 


Form och tillverkning: Schmidt & TimóteoRecensioner


Smycken
Information
Få hjälp