Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Guldarmband ärtlänk 2,3mm och 4,0mm Guldarmband ärtlänk 2,3mm och 4,0mm Guldarmband ärtlänk 2,3mm med berlocker Guldklimp och Sweetheart påträdda. Personligt och unikt! Guldarmband ärtlänk 4,0mm och 2,3mm med olika guldberlocker bredvid för jämförelse. Välj din favoritkombination!

Armbandslänkar i 18k guld

5 400 kr
Modell
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Här finns armbandslänkar i guld att beställa. Vi har inget lager av guldlänkar, så därför finns här endast en modell att välja - vackra ärtlänk som är vår favorit. Den erbjuds här i längd 18cm.
Men om du är intresserad av annan längd, annan modell eller annan tjocklek - maila oss och berätta vad du vill ha, så återkommer vi med offert när vi kollat upp möjligheterna att köpa in det du är intresserad av.

Ärtlänken är vacker som den är, men du kan också göra den pesonlig genom att köpa en graverad guld- eller silverberlock till. Om du köper en berlock till som du vill få monterad - skriv det i meddelanderutan i kassan!
Med en graverad berlock kan det bli ett namnarmband, bokstavsarmband eller budskapsarmband för dig själv eller den du vill ge den till.
Personligt och unikt!

På bilderna visas tjocklek; 3,8mm och 2,3mm. Och på två av bilderna kan du se guldarmbanden tillsammans med några olika guldberlocker som finns att köpa i webbutiken. Alla guldberlocker hittas under rubriken Guldsmycken. (På de flesta bilder där syns guldberlockerna på en halskedja, men halskedjan kan väljas bort på produktsidan). På bilden med armbandet med Guldklimp och Sweetheart sitter de på en 2,3mm´s länk.

Alla våra guldberlocker kan träs på ärtlänkarna som är 2,0mm och 2,3mm tjocka men de går inte att trä på på den tjocka ärtlänken (3,8mm). Vill du ha berlocker på den tjocka ärtlänken så behöver vi montera fast dem i länken eller montera en större ögla på berlockerna. Hör av dig för offert om du är intresserad av dessa lösningar!
Vi kan (utan kostnad) montera en berlock i avslutningsringen på armbanden. Då kommer berlocken dingla vid låset. Fint!

Om du köper en berlock till armbandet säg till hur du vill att vi monterar det på armbandet. Antingen sätter vi den i slutet av länken eller mitt på. Skriv detta i meddelanderutan i kassan! 

Längd:
18 cm.
Maila för offert om du önskar annan längd! 
Vill du ha armbandet kortare är det bara att beställa och säga till om önskad längd (i meddelanderutan i kassan), så kortar vi ner armbandet.

Ärtlänk:
Ärtlänk är en av våra vanligaste armbandskedjor som som består av runda länkar. Det är denna länk i tjocklek 2,25mm som vi använder till Sign guld armband och Mitt hjärta guld armband och Braceletters gold armband
I tjocklek 2,0mm använder vi ärtlänken till armbandet Have a little faith.
Fin som den är eller gör den pesonlig genom att köpa en graverad berlock till. Om du köper en berlock till som du vill få monterad - skriv det i meddelanderutan i kassan!

Övrigt:
Om du är ute efter en vristlänk, så kan vi fixa det också. Maila oss för offert!


Design och tillverkning: Schmidt & Timóteo

Smycken
Information
Få hjälp