Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Familjemonogram guld- Ett unikt familjesmycke i 18k guld i 50 årspresent! Familjemonogram guld- Ett unikt familjesmycke i 18k guld, från design till smycke! Familjemonogram guld- Ett unikt bokstavssmycke i 18k guld, med familjemedlemmarnas bokstäver Familjemonogram guld- Ett handgjort familjesmycke i guld, till 50årspresent! Vackert guldhalsband som är en unik och värdefull gåva till någon som fyller jämnt! Familjemonogram 18k guld - Tillverkas efter kundens önskkemål. Istället för graverade smycken välj ett handgjort unikt bokstavss One of a kind - Handsågat familjemonogram

Familjemonogram guld - med unik design

20 000 kr
Välj antal bokstäver
Välj form

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Beställningsvara 4 veckors leveranstid
.
Beställningsvara 4 veckors leveranstid

Produktbeskrivning

Familjemonogram guld är ett unikt smycke i 18k guld som formges och tillverkas unikt just för dig utifrån dina önskemål. Grundtanken är att det är familjemedlemmarnas (begynnelse-)bokstäver som tillsammans bildar detta dekorativa hängsmycke. Men du kan också välja att få ett namn eller ett ord designat i ett hänge.
Du anger bokstäverna som du vill ska ingå och vilken form du vill ha, och gärna vilken stil du gillar - mjukt och snirkligt eller rakt och kantigt. All denna info fyller du i i rutorna ovan.
Ju mer information vi får av dig desto lättare är det att träffa rätt med vår formgivning av smycket. Det går naturligtvis bra med siffror och tecken/symboler istället för bokstäver om du föredrar det.

Vill du få inspiration och se exempel på hur ett Familjemonogram guld kan tänkas bli, kika på silvervarianten av samma smycke: Familjemonogram !

I första skedet så får du 3-4 enklare skissförslag (via direktmeddelanden på Facebook/Instagram eller via mail). När du valt ut din favorit så går vi vidare med den och gör ytterligare några förfinade skisser utav vilka du väljer den slutgiltiga. Med den som mall sågar vi sedan ut ditt smycke ur 18k guld. Kedja köper du separat. Det kan vi titta på senare när hänget är klart så ser du vilken du anser passar bäst.

Ange all information som efterfrågas i textrutorna. Vill du förtydliga något, så går det bra att skriva ett meddelande i kassan. Har du önskemål tala om det direkt så vi förstår dig så bra som möjligt.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! 

Om du vill ge oss helt fria händer så att vi gör ditt smycke enligt den design som vi tycker är snyggast och då får du ett riktigt överraskningssmycke! Superspännande och kul! Arbetsprocessen kan följas i våra stories/händelser på Instagram och Facebook. Detta innebär mindre kommunikation under arbetetsprocessen och då kan vi erbjuda dig en rabatt på smycket. Maila oss för att komma överens om detta!

Tips! I meddelanderutan (i kassan) får du gärna ange vilken bokstav som hör ihop med vem t.ex.  Te.x. E (mamma) P (pappa) A (storebror) I (lillasyster) O (lillebror). Då kan vi medvetet skissa lite olika på placering och storlek på bokstäverna utefter vetskapen om kronologin.  

OBS! Leveranstiden på detta smycke är ca 4 veckor!
Hör av dig till oss om du har bråttom på 08-55110871 eller info@familjesmycken.se, så ska vi se om det går att ordna snabbare leverans! Det beror på rådande orderlista.

 

Storlek:
Varierar beroende på form och önskemål. Ju fler bokstäver som ska få plats desto större måste hänget bli. Ca 15-20mm i diameter är lämpligt för 4 bokstäver. Du kan skriva önskad storlek i meddelandrutan i kassan. Tjockleken på hänget är ca 0,7-0,8mm.

Material:
18k guld. Pris ca 20-25000kr (beror på storlek mm) exkl kedja.

OBS! Kedja ingår ej!
Kedja beställs separat under rubriken Guldkedjor

 


Design och tillverkning: Schmidt & Timóteo 

Smycken
Information
Få hjälp