Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Little Star vitguld är den perfekta presenten till den som förtjänar lite extra uppskattning! Little Star18k vitguld är ett delikat och vackert smycke och fin gåva att ge till dop och student! Little star 18k guld - en vacker guldstjärna i vitguld till studententen eller till dopet!

Little star 18K Vitguld

2 580 kr
bokstav eller ej
Väl en kedja till!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Beställningsvara
.
Beställningsvara

Produktbeskrivning

Little star 18K vitguld är en liten vacker stjärna med charmig form som passar som solitär på en kedja, men passar också utmärkt tillsammans med alla våra andra berlocker i guld och silver.
Stjärnan, vars original är modellerad av oss, är massivt gjuten i vitguld och håller därför formen för alltid, och tillåter dessutom stämpling av en bokstav på ena sidan. Du kan alltså göra den extra personlig genom att välja en bokstav (för din partner, ditt barn eller din egen bokstav) på framsidan. Den har exakt samma form och storlek som Little star i silver och rödguld och är fin att kombinera med dem också. 
Perfekt present till studenten, som doppresent till en ny liten stjärna eller till någon annan viktig person som förtjänat en guldstjärna!

Kedja:
Kedja ingår ej, men du kan välja att köpa till en tunn och fin rundankarkedja här ovan. Den är reglerbar i längderna 42-45cm. vilket är praktiskt om du är osäker på vilken längd mottagaren gillar eller om du vill kunna variera längden på halbandet. Om du hellre vill ha en annan modell på kedja till, köp stjärnan utan kedja och välj sedan en annan under rubriken Kedjor.

Fäste: 
5mm bindögla med innermått ca 3,4mm i diameter.

Gravyr:
Du kan välja om du önskar en bokstav på ena sidan av stjärnan.

Storlek: 
Ca 6-7 mm mellan spetsarna och ca 2,0-2,2mm tjock och väger ca 0,9g.

Material:
18K vitguld

 


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoRekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp