Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Coola manschettknappar i silver till pappa Manschettknappar i silver och personlig gravyr Darling Numbers - manschettknappar Darling Numbers - manschettknappar

Darling Numbers - manschettknappar

3 790 kr
Välj gravyr!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning
Darling numbers är manschettknappar berstående av snygga siffror i silver med möjlighet till personlig gravyr om du vill ha det där lilla extra. Detta smycke är en del av produktfamiljen Darling Numbers som även finns som halsband, armband och nyckelring.

Du kan själv kombinera vilka siffror du vill ha, och vad du önskar få graverat på manschettknapparna. Du kan också få byta ut en siffra mot ett hjärta om du vill. Ange det i så fall i gravyrtext-rutan!


Förslag på hur du kan välja:
Välj siffrorna 1 och 2 för dina två barn med deras namn på den siffran som representerar första och sedan andra barnet. Eller välj en 2:a för dig och din partner och en 3:a för era 3 barn. Eller om det är en present till ett jubileum eller någon som fyller jämnt så välj t.ex. 3:a och 0:a för 30år.

Fyll i gravyrrutan såhär:
Ange först siffran + gravyr om du vill ha det på första manschettknappen. T.ex. 1: ANTON och sedan samma sak i nästa gravyrruta. T.ex. 2: SIGGE

Storlek:
Höjd ca 17-23mm beroende på val och önkemål.  Eftersom de görs för hand så är det en ungefärlig storlek.

Material:
925 silver

Övrigt:
Säljs i par.


Design och tillverkning: Schmidt & Timóteo Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp