Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Personlig nyckelring Nyckelring med namn

Family tag -nyckelring

1 500 kr
Välj gravyrmängd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Family Tag-nyckelring är en namnbricka i silver med lätt rundade hörn. Detta är den perfekta presenten till mannen som inte bär smycken, men som ändå vill ha ett personligt familjesmycke. Namnbrickan har en stilren och klassisk form som passar in på alla nyckelknippor. Självklart är silverringen lödd för att klara av alla påfrestningar som en nyckelknippa utsätts för. Levereras på en snygg rostfri nyckelring som håller i längden. 

Personlig gravyr: 
Välj gravyrmängd i rullistan ovan!
Vi graverar namnen/texten så som du skriver i gravyrrutan. Skriver du med VERSALER så graverar vi med VERSALER. Kontrollera dina stavningar i orderbekräftelsen, och kontakta oss omedelbart om du upptäcker något stavfel. Vi graverar namnen i den ordning du skrivit dem, det första namnet graveras överst på namnbrickan, och sedan följer resten i den ordning du skrivit dem. Du kan också få gravyr på baksidan av brickan, t.ex. barnens födelsedatum, ett bröllposdatum, eller en kort text (max 30 tecken).

Mörk gravyr: 
Du kan välja att behålla gravyren ofärgad (silver) eller köp till oxidering så den blir mörk från start. Oxideringen mörknar ännu mer med tiden.

Storlek: 
ca 1,2mm x 15mm x 32 mm

Material: 
925 silver och en nyckelring i stål

Övrigt:
Om/när familjen växer kan vi i mån av plats gravera in ett nytt namn på berlocken. Detta beställer du under rubriken Extra gravyr & Ny gravyr där du hittar produkten Ny gravyr - Family tag.
Om du är osäker på om det får plats, maila en bild på ditt smycke med info om vad du vill ska nygraveras till info@familjesmycken.se så kan vi svara på det.

Tips!
Presenttips till Morfar och Farfar! Gravera barnbarnens namn på ena sidan och deras födelsedatum på andra sidan så blir det lättare att komma ihåg barnbarnens födelsedagar. 


Form och tillverkning: Schmidt & Timóteo

 Medelbetyg 5/5 baserat på 8 st röster.
Superfin och välgjord! Ni förstod precis hur jag ville att gravyren skulle vara!
Toppenservice och väldigt fint resultat. En perfekt present att ge till någon som har allt.
Blev superfint och väldigt uppskattat med gravyren av en segelbåt då det har extra betydelse för oss. Min man fick presenten på plats i Grekiska övärlden där vi träffades under segling för 20 år sedan ?
Presenten till sonen blev precis så fin och personlig som jag tänkt mig! Ni är bäst! Högsta betyg på ALLT! ❤️
Se fler recensioner...


Smycken
Information
Få hjälp