Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Herrarmband med personlig gravyr Armband med budskap Snyggast Namnarmband med personlig gravyr får du hos familjesmycken.se! Handgjort och välgjort i Midsommarkransen!! Alltid älskad. Alltid tillräcklig. Fin och personlig gravyr på baksidan av herrarmband Magnus Namnarmband i silver med valfri gravyr! Handstämplad variant av snygga armbandet Magnus! Snyggt och dekorativt med siffror på silverstaven på herrarmbandet Magnus. Här är det handstämplad gravyr.

Magnus

3 080 kr
Välj gravyrmängd!
Välj längd på armbandet!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Magnus är ett silverarmband namngivet efter vår kund Magnus som beställde den första i den här modellen utifrån sina egna önskemål. Den blev så bra så vi tyckte att den förtjänade en plats i sortimentet.
Det är ett namnarmband eller budskapsarmband, vilket du vill, i massivt silver med stilren design som passar alla! Ett gediget och välgjort armband som varken är för tunt eller för kraftigt utan alldeles lagom för att bäras jämt. Silverstaven är lätt välvd. Detta gör att det som eventuellt graveras på baksidan inte kommer att synas utåt utan du kan med fördel välja en hemlig hälsning att ha på baksidan.

Gravyr:
Vi graverar det du önskar: Ca 20 tecken/sida får plats. Hör av dig om du är osäker och vill veta om din text får plats!
Info! På det sista två bilderna syns två handstämplade varianter av smycket med personnummer på framsidan och text på baksidan. Säg till om du också hellre önskar handsämplad gravyr (blir ej lika exakt som maskingravyr och finns bara versaler som stämplar) för detta smycke graveras normalt med maskinfräs.

Storlek på silverbrickan:
Ca. 2mm x 4mm x  35/40mm Vi tillverkar alla armband för hand efter beställning så de kan variera någon millimeter hit och dit.

Kedja:
Flackslipad ankarkedja i tjocklek 4,2mm. 

Längd:
Välj längd i rullistan ovan!
Tips! Om kedjan blir lite för lång så går det att knipsa av den i önskad längd hemma med en avbitartång för det går bra att knäppa låset i själva länkens öglor. 

Övrigt:
Silverstaven är välvd och kommer att ligga med samma sida uppåt hela tiden. Så på baksidan kan du välja gravyr av något som bara är avsett för bäraren. Ett datum eller ett budskap eller ett kärleksfullt ord.


Design och tillverkning: Schmidt & Timóteo
 Medelbetyg 5/5 baserat på 5 st röster.
Superfint! Ni är fantastiska i både service och utförande
Fantastiskt fint armband som blev älskat från första stund av bäraren. Otroligt vackert och välarbetat armband.
Armbandet blev väldigt fint! Tack för så fint bemötande också!
Jättefint! Nöjd! Tack!


Smycken
Information
Få hjälp