Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Message tag - nyckelring

2 500 kr
Välj gravyrmängd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Message Tag-nyckelring är en rektangulär bricka i silver med lätt rundade hörn. Detta är den perfekta presenten till mannen som inte bär smycken, men som du vill ge ett personligt "smycke" att bära med sig. Silverbrickan har en stilren och klassisk form som passar på alla nyckelknippor. Självklart är silverringen lödd för att klara av alla påfrestningar som en nyckelknippa utsätts för. Levereras på en snygg rostfri nyckelring som ej tappar färg utan håller i längden. 

Personlig gravyr: 
Välj gravyrmängd i rullistan ovan!
Vi graverar texten så som du skriver i gravyrrutan. Skriver du med VERSALER så graverar vi med VERSALER. Kontrollera dina stavningar i orderbekräftelsen, och kontakta oss omedelbart om du upptäcker något stavfel. Vi graverar namnen i brickans längdriktining, nerifrån och upp i så många radera som krävs för din text. Max 50 tecken!
Du kan också få gravyr på baksidan av brickan, välj det också i rullistan ovan!

Storlek: 
ca 38 x 16 x 1,2mm. Alla brickor sågas, av oss, för hand så om du vill ha sörre eller mindre - kontakta oss och fråga!

Material: 
925 silver och en nyckelring i stål

Tips!
Bra present till studenten med ett peppande, tänkvärt, kärleksfullt citat/motto graverat på brickan. Eller till 18-åringen som precis fått sitt körkort! Vill du får tips på budskap? Kolla våra höjdpunkter på Insta med tips!


Form och tillverkning: Schmidt & Timóteo

 

Smycken
Information
Få hjälp