Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Silver Laber - en namnbricka med personlig gravyr. Studentpresent till sonen! Silver Label en namnbricka i stilren design i silver Silver label - Namnsmycken med hög kvalité och snabb leverans! Silver Label Ann Söderlunds present till sonen Ilon på studenten Silver Label med studentdatum - du väljer gravyr! Silver Label - Namnbricka i silver med valfritt namn. Tillverkas för hand i Midsommarkransen. Handgjort och välgjort! Snabb leve Silver Label är ett namnhalsband med en nätt liten namnbricka i silver Silver Label nytt namnsmycke i silver från familjesmycken

Silver Label

990 kr
Välj storlek!
Välj antal namn!
Välj kedja!
Välj form!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Silver Label är ett namnhalsband i silver med små nambrickor i olika storlekar. Den har en stilren design och är väldigt nätt och lättburen. Den har formgivits med inspiration från märkes-etiketter som man ofta hittar i kläder och på fina föremål. Du kan välja att få silverbrickan helt rektangulär eller med avrundat avslut. 
Lätt att bära och älska! Passar på vuxna, barn, killar och tjejer.

Gravyr:
Vi graverar ett eller två namn på framsidan. Det handstämplas med VERSALER. Vid val av ett namn är bostäverna 1,5mm höga och vid två namn är de 1mm höga (dvs väldigt smått). Vid 1mm´s stämplar gäller inte max antal tecken, eftersom det får plats fler bokstäver. Fråga om du är osäker!  
OBS! OM du hellre vill ha exakt maskingravyr (då kan vi gravera med annan  storlek och även gemener) - hör av dig så får du pris på det! info@familjesmycken.se


Storlek: Smycket på bilderna är storlek Liten.
OBS! ALLA ÄR SMÅ och nätta.
Liten 6 x 17 mm (som bilden OLIVIA)  
Mellan 6 x 21 mm 
Stor 6 x 25 mm 

Tjocklek på Label:
0,8 mm
PS. Är du intresserad av en tjockare och större Silver Label så mejla oss för offert! info@familjesmycken.se

Ring:
Ringen som sitter i Silver Label är liten 5mm i (ytter-)diameter och anpassad till tunna silverkedjor, så om du vill bära din Silver Label på kraftigare kedja - säg till att vi ska sätta i en större ring!

Material:
925 silver. 

Kedja:
En tunn pansarkedja (silver) ingår i smycket, men kan väljas bort ovan. Önskar du annan kedja eller annan längd - se alla våra silverkedjor här eller maila för offert på annan kedja.


Form och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 3 st röster.
Jätte fint 😀


Smycken
Information
Få hjälp