Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Små tunna You can -ringar med Lotta Grays motto You can. End of story Välgörenhetssmycke. you can. end of story - silverring En tunn ring utökar sortimentet av abalesmycken

You can - Ring

800 kr
Välj budskap!
Välj storlek!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Ringen You can är en tunn silverring där budskapet: "You can. End of story." och är senaste tillskottet till våra Kabalesmycken som formges tillsammans med Lotta Gray.
Texten som handstämplas på ringen och bildar ett snyggt mönster som glittrar när du bär ringen. Ringen tillverkas för hand och alla bokstäver stämplas en och en vilket gör att texten blir lite ojämn och charmig. De små bokstäverna (endast 1mm höga) trycker vid stämpling ut materialet och små ojämnheter bildas och detta försöker vi behålla för att det ger liv och karaktär åt ringen. Ytan är lätt hamrad.
OBS! Texten är liten och inte så lätt att se, den finns där mest för bärarens skull.

Denna ring kan du med fördel kombinera med flera Budskapsringar med egna budskap eller med ringarna Gnistra, Sweetheart eller Tiny.


I rullistan ovan ser du vilka storlekar som finns, men du kan såklart välja vilken storlek du vill när du beställer nytt. 

Storlek:
Ringarna tillverkas i storlekarna ovan och du väljer vilken storlek du vill ha. Vill du att vi gör ringen i en specifik storlek t.ex 17,5, dvs att vi gör den på beställning så väljer du "annan storlek" och skriver i textrutan vilken storlek du vill ha. 

Budskap:
You can. End of story.

Om du vill lägga till ett namn på din You can. End of story-budskapsring, så går det jättebra. Ringen blir då en beställningsvara som tillverkas efter beställning, och då får du fylla i namn i textrutan samt även fylla i om du önskar en specifik storlek. Ange i textrutan vilken storlek du önskar. Namn (eller ord) på ca 10 extra tecken går bra. Med reservation att på en väldigt liten storlek kan det vara svårt att få plats med ett långt namn. 
Är du osäker på om det funkar eller inte så kan du mejla oss och fråga! Mejl: info@familjesmycken.se  Vi hjälper dig gärna!

Material:
925 silver

Välgörenhet:
100kr per såld ring skänks oavkortat till Emma & Therese Children's Project i Kabale Uganda.


Design: Lotta Gray i samarbete med Schmidt & Timóteo
Tillverkning i Sverige av: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
Bra budskap och även den fin i sin enkelhet.
Nöjd dotter!
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp