Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Rostfria kedjor

160 kr
Modell
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Vill du komplettera ditt smycke med en annan längd på kedjan eller kombinera ihop din alldeles egna smyckeskombination, då har vi två olika sorters rostfria kedjor att välja på.

Kulkedja 1,5mm:  Det här är en delikat kedja med lyxig känsla som består av många små kulor. Denna kedja finns endast i längre längder och låset är ett sk. tublås som är lite pilligt att öppna. Vi kan klippa ner dem till valfri önskad längd om du säger till! Skriv i meddelanderutan när du avslutar ditt lköp!

Kulkedja 2,0 mm: Denna kedja passar perfekt till de små Rostfria Stainless coin berlockerDen har ett s.k. tublås vilket innebär att du själv enkelt kan korta av kedjan till önskad längd om du har en avbitartång hemma. Det går också utmärkt att trä på berlocker med små ringar på kedjan (vilket kan vara svårt om man har karbinhake).

Kulkedja 2,5mm: Vi använder denna kedja till vårt smycke One World. I längden 50 cm cm har kedjan ett s.k. tublås. Men i längden 45 cm är det ett karbinhakelås på kedjan.

Oval kulkedja: Vi använder denna kedja till vårt smycke One World. Låset är ett sk. tublås i alla längder. Medelbetyg 5/5 baserat på 4 st röster.
Superbra och fin kedja!


Smycken
Information
Få hjälp