Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Guldblad till familjeträd 18K Familjeträd guld blad för komplettering Familjeträd guld - Löv i 18K guld med namngravyr Familjeträd Guld 18K - Blad

Familjeträd Guld - Extra blad

3 890 kr
Gravyrstil

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Har din familj blivit större? Här kan du beställa ett separat guldblad till ditt Familjeträd Guld-halsband. Om du vill att vi ska montera ihop bladen så som desigen är tänkt så behöver du skicka in ditt befintliga Familjeträd-halsband till oss, för att vi ska kunna montera det nya bladet på.

Men du kan såklart också beställa guldbladet som det är och hänga den på din kedja. Den är också fin att kombinera med någon av våra andra namnsmycken. 

När bladen monteras i samma ring är bladen vända mot varandra med namngravyren inåt. Vid två bladberlocker kan man snurra runt berlockerna på ringen så att dess "ryggar" ligger mot varandra och gravyren syns då utåt.

Gravyr:
På varje blad graverar vi det namn (eller annan text) du önskar på insidan av den lätt välvda bladberlocken.

Montering:
Vi anpassar det nya bladet till ditt befintliga halsband, och rengör de befintliga bladen och kedjan i samband med montering av ett nytt blad.

OBS! Om du skickar in ditt befintliga Familjeträd Guld till oss, skicka det väl packat så det är skyddat och inte kan ta skada i postens hantering.
Adress: Tivoli design, Svandammsvägen 9, 12632 Hägersten.
Maila oss för info om du är osäker!

Storlek:
ca. 20 x 10 mm 

Material:
18k guld

Vikt:
ca 1g


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoRekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp