Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Lucky star/Lucky heart - komplettering

Här kan du köpa till fler hjärtan och stjärnor till ditt befintliga Lucky star- eller Lucky heart-halsband, så att du kan komplettera ditt smycke när familjen växer. 

Så här gör du: Välj hjärta eller stjärna ovan, och skriv in namn i gravyrrutan, eller "blankt" om du inte vill ha gravyr. Sedan skickar du in ditt befintliga halsband till adressen nedan och skicka med info om ditt orderID (som du får på din orderbekräftelse) samt hur du önskar placeringen av din nya stjärna/ ditt nya hjärta. Så gör vi enligt dina anvisningar.

Gravyr: Observera att varje gravyrtillfälle är unikt, och att den nya gravyren därför kan skilja sig en aning från den gamla. Men vi gör självklart vårt yttersta för att det ska bli då likt som möjligt.

Material: Silver 

Storlek: Stjärnan och hjärtat är ca 17 mm i diameter, tjocklek 1 mm

Skicka ditt smycke till: Tivoli design, Svandammsvägen 9, 12632 Hägersten. OBS! Tänk på att packa smycket väl så att det inte tar skada i postens hantering. Gärna i ask och vadderat kuvert. Vi står inte för reparation av eventuella skador som uppkommit under leverans till oss.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Recensioner


Smycken
Information
Få hjälp