Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Ny berlock till armband

1 300 kr
Välj gravyrmängd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Ny berlock till armband köper du om du istället för att köpa ett helt nytt armband för nästa barn/barnbarn vill montera den nya namnbrickan på ditt befintliga armband. På detta sätt kan du fylla på med berlocker allteftersom familjen växer utan att behöva bära flera armband, vilket passar dig som inte gillar när det rasslar många armband på armen utan gillar enkelheten i att bära ett armband. 

Gravyr:
Välj först vilken gravyrvariant du vill ha! 
Du fyller själv i i gravyrtextrutan vilken symbol du vill ha på den nya silverbrickan: t ex hjärta, stjärna, fyrklöver eller diamant (om du vill ha det. Om du har det sedan tidigare) Skriv "ingen symbol" om du bara ska ha namn- eller bokstavsgravyr. 

Vi påbörjar tillverkningen av den nya namnbrickan först när vi mottagit ditt armband som du skickar/lämnar in för att säkerställa att den matchar den gamla.

GÖR SÅ HÄR:

1. Beställ denna produkt. Välj rätt symbol (du kan välja en annan än den du tidigare har eller samma) samt välj den gravyrmängd du vill ha. Max 2 namn per sida.

2. Fyll i vilken längd ditt nya armband ska ha. Eftersom vi kommer att behöva göra om din kedja och eventuellt byta ut hela så har du möjlighet att välja en mer exakt längd än den du hade tidigare. Mät ditt armband och utgå från det måttet.

3. Skicka sedan in ditt smycke (läs nedan!) till oss med din kontaktinfo och order ID (på denna nya beställningen) och bifoga en lapp med info om dina önskemål på placering av nya brickan. Om du beställer flera kompletterande namnbrickor samtidigt ange gärna namnen på alla brickor i turordning, så vi kan sätta dem på rätt plats i ditt smycke. Du kan med fördel rita en enlkel skiss och skicka med.


Skicka eller lämna in ditt smycke:
VAR RÄDD OM DITT SMYCKE! Om du skickar in ditt befintliga armband till oss för montering av ny namnbricka, skicka det gärna i asken som du fick smycket i eller liknande skyddande förpackning, samt gärna i ett vadderat kuvert.  Att linda in smycket i papper räcker inte som skydd när brevet går igenom Postens sorteringsmaskiner. Vi står inte för kostnader för reparation av skador på smycket som uppkommit under posthanteringen.
Har du möjlighet att lämna in ditt smycke i vår ateljé i Midsommarkransen så går det jättebra! Antingen genom att du stoppar in det i vårt brevinkast (om du kommer på en tid då vi inte är här) eller genom att boka en tid för inlämning för att säkerställa att vi är på plats. Vi har inga fasta öppettider. Maila eller ring för att boka tid!

Skicka till adress: 
Tivoli design, Svandammsvägen 9, 126 32 Hägersten

Vid ytterligare frågor - maila info@familjesmycken.se eller ring oss på 08-55110871! Vi hjälper dig gärna.

Övrigt:
Om du vill ha symbol på båda sidorna på brickan, så kan vi göra det med symbolerna hjärta och stjärna som vi kan gravera med maskingravyr. (Det går inte att stämpla på motsatt sida) I så fall så graverar vi samma sorts linje-hjärta/stjärna på båda sidorna.


Form och tillverkning: Schmidt & Timóteo

 

Smycken
Information
Få hjälp