Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Familjeamulett - budskapshalsband - perfekt studentpresent! Familjeamulett familjesmycken med personlig gravyr! Familjeamulett - Namnhalsband med snabb leverans! Familjeamulett namnhalsband - budskapshalsband Namnhalsband med barnens namn i snygg design! Snabb leverans! Familjeamulett namnhalsband Shine like the star you are Familjeamulett budskap Halsband i rostfritt med namngravyr.

Familjeamulett halsband

690 kr
Välj gravyrmängd!
Välj längd!
Välj typsnitt!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

UTFÖRSÄLJNING! Vi håller på att banta ner vårt utbud av rostfria smycken, och i och med detta kommer fina Familjeamulett halsband att utgå ur sortimentet.

Familjeamulett halsband
En amulett bärs mot kroppen och brukar anses ha en magisk innebörd och därför kunna ge kraft och lycka. 
Vi tänkte så här:
-"Vad kan ge mer positiv kraft och lycka än tanken på våra allra käraste - familjemedlemmar och vänner!"
Familjens eller kära vänners kärlek betyder så otroligt mycket i både med- och motgång. Vi graverar ditt halsband med namnen som betyder mest för dig eller ett personligt budskap och laddar sedan på med lite extra ateljé-magi och därigenom vill vi upphöja detta halsband och titulera det Amulett. 

Det går lika bra att gravera ett budskap eller en rad från din favoritlåt. Du väljer!

Gravyr:
Gravyr på en sida ingår i grundpriset, och du kan dessutom köpa till gravyr på andra sidan också (i rullistan ovan). Max 5 rader text/namn per sida. Vi kontaktar dig om vi anser att det är svårt att få plats med gravyren.
Välj mellan VERSALER eller skrivstil!
Vi rekommenderar versaler om du vill gravera många namn eftersom namnen blir mindre i skrivstil och något mer svårlästa. Men fint vilket som!

Extra bra:
Namnbrickan är vändbar och har därför ingen fram eller baksida. Fyll på med namn på båda sidorna! Eller t.e.x budskap som; "Vi älskar dig farmor", "Du är bäst", "Du betyder allt för oss" på ena sidan.

Material:
Rostfritt stål

Storlek:
Rondellen är 20mm i diameter och 1mm tjock. Kedjan är 1,5mm i tjocklek.

Längd: 
Välj mellan två längder som båda har en reglerbar kedjesnutt i slutet för att du ska kunna välja den längd som passar bäst. Finns i längd; 40-42cm eller 45-50cm.

Tips! 
Perfekt present till mormor/farmor med alla barnbarnens namn!


Design och tillverkning: Schmidt & Timóteo

 Medelbetyg 5/5 baserat på 3 st röster.
Är Jättefint Känns fint att bära barnbarnens namn när jag tittar mig i spegeln och ser halsbandet så blir jag påminnd om mina sju underbara barnbarn tack och kram ❤️
Tack så jättemycket! Lilla mamma blev så glad (tårar i ögonen), nu har hon alla barnbarn nära! Ni är bäst ?/Åsa
Jättefint!
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp