Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Slända i silver Slända med namngravyr Silverhalsband Snabb leverans Liten slända i silver - namnsmycke

Svenska djur - Slända

990 kr
Ange gravyrmängd!
Kedjelängd

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Tillfälligt slut.
.
Tillfälligt slut.

Produktbeskrivning

Denna lilla slända i silver blir den där lilla delikata detaljen på din hals som får dig att sträcka på dig lite extra. Elegant och söt på samma gång! Inspirationen till de fina personliga silverhalsbanden i serien Svenska Djur kommer från vår vackra svenska fauna. Stilren design gör detta halsband till ett smycke att glädjas åt riktigt länge. Från början formgav vi alla våra Svenska djur i sammarbete med Rädda barnen, och de såldes med ensamrätt i deras designshop för att hjälpa dem i deras kamp för barns rättigheter. Nu är vi glada att de små fina djuren kan säljas i vår webbutik. 

Gravyr:
Ett namn eller datum på max 6 tecken kan stämplas på sländan. Endast VERSALER funkar på sländan eftersom vi handstämplar den. Välj gravyr ovan om du vill ha namn på fram eller baksidan eller ingen alls! Om du är okej med att vi stämplar namnet över både vinge och kropp så kan vi få plats med några bokstäver till.

Storlek: 
ca 20 mm i vingbredd och 15 mm hög, tjocklek: 1 mm

Kedja: 
Pansarkedja 1,2 mm bred. 42 cm, 45 cm eller 50 cm

Material: 
925 silver

Övrigt:
Original-sländan är designad och handsågad av oss. Sedan har vi tagit form på den och gjutit upp dessa fina berlocker. Men är du intresserad av en unikt handsågad slända, fjäril eller annan insekt (eller djur) så skicka ett mejl till info@familjesmycken.se för att få offert!


Form och tillverkning: Tivoli design av Schmidt & Timóteo



Medelbetyg 5/5 baserat på 7 st röster.
Supernöjd! Jättefint smycke, stort plus att kunna få gravyr. Snabbt o enkelt med leverans!
Superfint❣️ Jag är jättenöjd och tycker väldigt mycket om det! Ludde är min son som så sorgligt valde att lämna livet strax innan han skulle fylla 29 år sommaren 2011. ?
Så fin slända som blir ett fint minne av min syster att bära runt halsen. Fantastisk service.
Så vackert smycke!
Se fler recensioner...


Smycken
Information
Få hjälp