Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Välgjorda namnringar i silver tre namnringar i bredd Namnringar blir till hos Familjesmycken Namnring i äkta silver Namnring i kombination med Tiny bokstavsring Välgjorda namnringar i silver Namnringar i silver Namnringar i silver - snabb leverans

Namnring i silver

1 890 kr
Välj gravyrmängd!
Välj ringstorlek!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Namnring är en klassisk vacker ring i silver med personlig gravyr. Vi gör den för hand efter dina önskemål och den tål att bäras dag ut och dag in. Bär alltid med dig dem du älskar! Om du önskar, så går det bra att gravera flera namn på samma ring, men vi rekommenderar ett namn per ring.

Upp till tre-fyra ringar passar bra att bäras i bredd (det är dock väldigt individuellt vad man trivs med).

Gravyr:
Välj om du vill ha ett eller flera namn graverade på samma ring. Välj det i rullistan ovan! Max tre namn får plats, 15-20 tecken beroende på ringstorlek. Har du fyra korta namn på max 20 tecken så är det också OK (Välj då tre namn). Skriv alla namn i samma gravyrtextruta med ett mellanslag emellan.

Ringstorlek:
Välj din storlek i rullistan ovan!

OBS! Det är viktigt att du vet vilken ringstorlek du har. Storleken anger innerdiametern i ringen, så om du har en ring hemma som passar, så kan du mäta den. Helst med skjutmått över bredaste stället, eller lägg ringen på en linjal och se det invändiga måttet på bredaste stället. Var noggrann. 

Om ringen ändå skulle visa sig inte passa kan vi självklart ändra på storleken. Då står du själv för frakten och kostnaden för storleksändringen.

Finns inte din ringstorlek i rullgardinen? Kontakta oss 08-55110871 eller info@familjesmycken.se  Så kan vi säkert fixa även din storlek.

Storlek:
Bredd ca. 3,2 mm, tjocklek 1,6 mm. Eftersom varje ring görs för hand från silverplans, så kan måtten variera någon tiondels millimeter hit eller dit. 

Material:
925 Silver

TIPS!
I våra höjdpunkter i vår profil på Instagram finns en pedagogisk serie filmer om hur du kan ta reda på din ringstorlek hemma med hjälp av papper, tejp, sax och en linjal. Kika där!


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 5 st röster.
Så nöjd, den blev så fin! Tack än en gång!
Perfekt och super snygg. Storleken passar utmärkt
Jätte fin ring som passade perfekt ihop med de två ringarna jag hade sen innan, nu är mitt finger komplett, tack! :-)
Enkel och stilren ring.


Smycken
Information
Få hjälp