Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Namnring 5mm

2 390 kr
Välj gravyrmängd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Namnring 5mm är vår bredare variant av Namnring. Det är en klassisk stilren ring i silver med personlig gravyr. Vi gör den för hand efter dina önskemål och den tål att bäras dag ut och dag in. Bär alltid med dig dem du älskar!

Gravyr:
I priset ingår gravyr av ett namn. Men om du önskar flera namn graverade på samma ring välj det i rullistan ovan. Max tre namn får plats, ca 15-20 tecken beroende på ringstorlek. Har du fyra korta namn på max 20 tecken så är det också OK (Välj då tre namn ovan men ange alla 4 i gravyrrutan). Skriv alla namn i samma gravyrtextruta med ett mellanslag emellan.

Ringstorlek: 
Skriv din ringstorlek i textrutan!

OBS! Det är viktigt att du vet vilken ringstorlek du har. Storleken anger innerdiametern i ringen. Om du har en ring hemma som passar, så kan du mäta den. Helst med skjutmått över bredaste stället (Obs! innerdiametern), eller lägg ringen på en linjal och se det invändiga måttet på bredaste stället. Var noggrann.

Om ringen ändå skulle visa sig inte passa kan vi självklart ändra på storleken. Då står du själv för frakten och kostnaden för storleksändringen.

Storlek:
Bredd ca 5 mm, tjocklek ca 1,6 mm. Eftersom varje ring görs för hand från silverplans, så kan måtten variera någon tiondels millimeter hit eller dit. 

Material:
925 Silver

Övrigt:
Detta är en förhållandevis bred ring. Köper du 1st ring så kan den bäras på vilket finger du vill, men köper du två st så passar de bäst att bära på långfingret eftersom bredden totalt blir 1 cm vilket på många är för brett för att ha på ringfingret. Har du långa fingrar går det förstås bra även på ringfingret. Vill du samla flera namnringar (i framtiden)så rekommenderar vi den smalare varianten som är drygt 3mm.


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 4 st röster.
Fin ring, kommer köpa fler efter familjen utökas. Mkt god service!
Otroligt vacker ring som inte bara ser vacker ut men som även är otroligt skön att bära.
Mycket fina ringar, härligt bemötande i butiken och fantastiskt snabb leverans❤️


Smycken
Information
Få hjälp