Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Peronligt graverat armband i cool design. Handgjort i silver och plexi. Just do it! Budskapsarmband i silver och plexi, men valfritt budskap. Superwoman-budskapsarmband Superwoman-budskapsarmband

Simplicity Plexi - armband

1 250 kr
Färg på stav
Typsnitt
Gravyr

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Simplicity Plexi - armband är ett namnsmycke med stilren och sportig look. Välj mellan svart, transparent eller cerise plexistav.   

Gravyr: 
Gravera namn, namn och datum, eller ett kort budskap. En eller två rader gravyr per sida. Max 10 tecken per rad. 

Gravyr på två sidor: 
Man kan få gravyr på baksidan av staven också. Eftersom staven på ett armband aldrig ligger still åt ett håll så passar det perfekt med gravyr på båda sidorna. Gör ditt val ovan! (På den transparenta staven graverar vi bara på en sida, eftersom det annars blir väldigt svårläst när man ser igenom gravyren från motsatt sida.)

Info om smycket: 
Plexiglas är ett reptåligt och mycket lätt material som håller sig fint väldigt länge. Vi fyller i gravyren med vit eller svart färg, men du kan också välja gravyr utan färg, då blir texten lite mer diskret, men snyggt det också! Smycken med färg i gravyren ska inte användas i bad och dusch. Den vita färgen gulnar något med tiden. 

Längd: Armbandet är 19 cm långt.
Om du vill ha annan längd - skriv det i meddelanderutan i kassan, så återkommer vi med info om vi kan fixa det eller inte.

Storlek:
Brickan är  35 mm x  10 mm x 3 mm

Material: 
Plexiglas och 925 silver


Design och tillverkning: Schmidt & Timóteo

Smycken
Information
Få hjälp