Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Fet bokstav J som nyckelring med personligt valda koordinater. Unik och personlig present. Hantverk på beställning- familjesmyckens nyckelring Fet bokstav. Du väljer bokstav och gravyr! Fet bokstav i silver - lyxig present till den som har allt! Personligt och unikt handtillverkat efter dina önskemål! Tillverkning av nyckelringen Feta bokstav i silver. Lyxig present till den som har allt! Fet bokstav T - handgjord lyxig nyckelring i silver. Perfekt till studenten eller till 18-åringen! Fet bokstav i silver. Unik och cool present med personlig touch! Hantverk på beställning.

Fet bokstav - silver

7 900 kr
Ange antal hålrum i bokstaven!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Beställningsvara 4 veckors leverans
.
Beställningsvara 4 veckors leverans

Produktbeskrivning

Fet bokstav är en helt unik bokstav i silver tillverkad efter din beställning. Välj om du vill bära den i ett halsband eller på en nyckelring. Bokstaven byggs upp genom att vi först tillverkar konturen på bokstaven med en silversarg, och sedan sågar vi ut silverplåtar till framsida och baksida som  löds på och sedan förljer efterarbete med slipning och polering.
En snygg och exklusiv gåva att ge bort! 

Storlek: 
Varierar eftersom alla är unika. Ca 20-35mm i höjd och 5-7mm tjock. Skriv i meddelanderutan om du har önskemål!

Material:
925 silver
 

Övrigt:
Bokstaven kan fyllas med något litet och så kan den graveras med namn, text eller datum. Du kan t.ex lägga i ett pyttelitet guld- eller silverhjärta. OBS! det kommer inte att synas i slutresultatet utan det är symboliken och vetskapen att den inehåller något som är poängen. Vi kommer att visa hur det tillverkas och då kan du spara ner bilder som visar innehållet och arbetsprocessen.
Vill du ha något av dessa extra tillval, mejla för offert!

OBS! LÄNGRE LEVERANSTID:
Ca 4-6 veckors tillverkning + postgång (Hör av dig om du har bråttom!)


Design och tillverkning: Schmidt & Timóteo

Smycken
Information
Få hjälp