Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Personligt guldarmband i 18k guld Mitt hjärta armband - i 18K guld med barnens namn. Namnarmband i 18k guld namnarmband i guld 18K Guldarmband med namn! Gravera barnens namn!

Mitt hjärta Guld 18K - armband

10 500 kr
Välj gravyrmängd!
Välj längd!
Välj symbol!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Mitt hjärta guld 18K - armband är som namnet antyder helt igenom i äkta 18K guld, och den runda brickan kan göras personlig genom att graveras på olika sätt. Du kan välja mellan symbolerna hjärta och stjärna i mitten, och sedan kan vi gravera namn och datum efter önskemål på ena och andra sidan. Armbandet rör på sig vid användande så det finns ingen fram eller baksida på smycket och därför är det är fint att ha gravyr på båda sidorna. 

Gravyr:
Gravyr av symbol ingår alltid och utöver det kan du också låta gravera namn (eller ord/datum) i båge över och/eller under symbolen. Du kan dessutom välja gravyr på andra sidan på samma sätt som framsidan. Du kan med andra ord rymma 4 namn på detta smycke om du maxar gravyren. Skriv dina gravyrönskemål i gravyrrutan! Hjärtat/stjärnan graveras på båda sidorna om du valt gravyr på båda sidor. Om du skrivit in ett namn i gravyrrutan så graverar vi det i båge under hjärtat. Har du någon fundering/fråga angående gravyren? Ställ din fråga i meddelanderutan (i kassan) när du avslutar ditt köp, så återkommer vi till dig med svar.

Material:
18 K rödguld

Storlek:
Brickan 12mm i diameter och 0,8mm tjock.

Kedja:
Ärtlänk 2,3 mm tjock. Längd 16 till 19 cm. Välj ovan!
Önskar du en kortare längd eller en exakt mellan-längd t.ex 17,5 - skriv det i meddelanderutan så fixar vi det.
Önskar du längre längd på armbandet än det som finns att välja i listan, maila till oss på info@familjesmycken.se så får du offert på det.


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 6 st röster.
Dottern använder armbandet varje dag och älskar det. Jag och vi är mer än nöjda med er fina service trots kort framförhållning av mig.
Fantastiskt fint smycke och snabb leverans! Supernöjd!
Finare än bilderna, blev en mycket lyckad present.
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp