Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Personliga smycken - armband Mitt hjärta - namnarmband i silver Mitt hjärta armband Alltid din Namnarmband i silver - familjesmycken Silverarmband med gravyr Namnarmband med personlig gravyr

Mitt hjärta - namnarmband

1 050 kr
Välj gravyrmängd!
Välj längd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Mitt Hjärta - armband är ett nätt namnarmband med ett hjärta stämplat på den runda brickan. Du kan göra den extra personlig genom att välja gravyr av namn, ord eller datum på silverbrickan!

Gravyr
Välj gravyrmängd i rullistan ovan! Vi graverar namn i båge på framsidan över eller under hjärtat eller både och - se bilder! Även på baksidan där det inte finns något hjärta graverar vi i båge (om du valt gravyr på baksidan).
Det finns plats för två namn (eller namn och datum på varje sida). Se även armbanden: Min stjärna och Min lycka som är i samma stil fast med andra symboler på silverbrickan.

Har du särskilda önskemål om gravyren - Beskriv det väldigt tydligt i meddelanderutan (i kassan)!

Obs! Hjärtat är endast på framsidan. Vi kan inte stämpla ett hjärta på motsatt sida, utan den är endast på framsidan. 

Tips:
Eftersom armbandet vänder sig vid användande är det fint att ha gravyr på båda sidorna. 

Material:
925 silver

Storlek:
Silverbricka: 12 mm i diameter och 1,2 mm i tjocklek

Kedja:
Ärtlänk 2,5 mm 925 silver


Längd på armband:
Välj din längd i rullistan ovan! (Det är totallängd inklusive silverbrickan.) Sista biten på armbandet består av större länkar och därför kan du knäppa armbandet lite kortare om du vill!
Vill du ha annan längd än det som erbjuds i rullistan ovan, välj "Annan längd" och skriv det du vill ha i meddelanderutan (i kassan) så fixar vi det åt dig!


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 15 st röster.
Ni är underbart fantastiska! Kan inte ge er nog med beröm. Ni har ett fantastiskt bemötande mot även väldigt vimsiga kunder, förstod betydelsen av min beställning och levererade dessutom det perfekta armbandet väldigt snabbt. Tusen tack!
Den blev jätte bra jag är jätte nöjd med det!!
Ännu ett jättefint armband. Kompletterar de andra två jättefint. Det enda jag ångrar är att jag skulle nog satt ihop dem alla till ett, men det går ju att ordna vid ett senare tillfälle.? Så tacksam och glad för jättefint arbete av er. Kram och tack
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp