Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Mitt hjärta med gravyr Alltid älskad - till Studenten Mitt hjärta med namn på framsidan i kombination med berlockerna Silverkula och Silverhjärta. Snyggt! Mitt hjärta  till Studenten Silverberlocker med personlig gravyr Mitt hjärta -Silverberlock med namngravyr Silverberlocker med namngravyr

Mitt Hjärta

790 kr
Välj gravyrmängd!
Välj typsnitt!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Mitt Hjärta är en av våra mest populära berlocker i silver. Vacker och lätt att kombinera med både pärlor och guld för ett mer personligt smycke. Fin som den är och med plats för personlig gravyr på fram- och baksida. Till exempel ett namn på framsidan och ett datum på baksidan. Eller ett betydelsefullt ord eller kortare budskap. Med namngravyr på berlocken får du ett fint namnsmycke.

Gravyr: 
Det stämplade hjärtat på framsidan ingår alltid i denna berlock. Men du kan utöver det få namn/ord graverat i båge under/runt hjärtat, kanske kombinerat med ett datum på baksidan. Eller så låter du framsidan vara ren med bara hjärtat och låter gravera berlocken på baksidan (max 10 tecken på en rad centrerat) eller namn + datum i två rader (max 8 tecken/rad) på baksidan. Gör ditt val i rullistan här ovan! 
Det går ej att gravera en hel mening.
OBS! Skrivstil går ej att gravera i båge på framsidan. Skrivstil fås endast på baksidan.

Storlek:
Diameter 12 mm

Material:
925 silver


Form och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 24 st röster.
Jätte fina 😀
Väldigt fint så nöjd
Superfint smycke, extra speciellt att få följa tillverkningen och det gör något redan personligt ännu mer personligt! Extremt nöjd, jag kommer att återkomma!
Se fler recensioner...


Smycken
Information
Få hjälp