Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Trådhjärta i silver - supergulligt litet unikt hjärta i silver! Trådhjärta i silver - varje hjärta är unikt handgjort! Trådhjärta halsband i silver. Handgjort i Sverige! Handgjort i sverige

Trådhjärta silver

590 kr
Köp till en kedja här!
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Trådhjärta är ett unikt litet hjärta format för hand av silvertråd.
Detta silverhjärta är litet och passar som ett komplement bredvid alla våra andra berlocker och halsband. Men den är såklart superfin som solitär på en tunn kedja - delikat i all sin enkelhet! 

Vill du ha hjärtat på ett halsband hittar du alla våra silverkedjor här!
Vi rekommenderar vår tunnaste Pansarkedja (1,2mm) eller Spetsslipad ankarkedja (1,2mm) till. Här ovan kan du välja att köpa till pansar 1,2 i 3 olika längder.

Tips!
Du kan låta hjärtat symbolisera kärleken till din partner och hänga den bredvid ett befintligt namnsmycke med barnens namn. Det är också fint att samla flera Trådhjärtan - ett per barn (eller barnbarn) på samma kedja.

Storlek:
Alla hjärtan är lite olika, eftersom de görs för hand) men de är ca 6-9mm höga (själva hjärtat). Tråden är 1mm tjock. Ringen på hjärtat är fastlött för att den inte ska snurra runt. Den ska hänga lite på sniskan.

Material:
925 silver

Övrigt:
Det går tyvärr inte att gravera på dessa små silverhjärtan, eftersom de är väldigt små. Välj istället smycket Sign-hjärta om du vill ha ett graverat hjärta!
Vill du ha ENDAST hjärtat, utan ring, för att trä rakt på en kedja, så går det bra, säg till om det i så fall i meddelanderutan när du avslutar ditt köp. Likaså om du vill att upphängningsringen ska sitta löst istället för fastlött, så hjärtat kan röra sig fritt (och rotera).


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 23 st röster.
Litet och fint hjärta som passar bra ihop med berlockerna
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp