Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Silverkedjor Venezia Kulkedja Pansarkedja Ankarkedja Spetsslipad ankarkedja Pansarkedjor i silver i olika tjocklek Silverkedjor pansarkedja Silverkedjor Spetsslipad ankarkedja och flackslipad ankarkedja i silver Silverkedja Ankar till namnsmycken Silverkedjor Silverkedjor 4 olika pansarkedjor 3,4mm, 1,2mm 1,7mm och 2,4mm

Silverkedjor

250 kr
Välj modell och längd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Vill du komplettera ditt smycke med en annan längd på kedja eller kombinera ihop din alldeles egna smyckeskombination på olika kedjelängder, då har vi flera olika sorters silverkedjor att välja på. Alla kedjor är äkta, dvs 925 silver.

Från vänster till höger på BILD 1 ser ni följande:

Veneziakedja 1mm:
Den här delikata kedjan, med fyrkantig profil, hittar du på vårt smycke Familjeträd. Det är en vacker klassisk kedja som faller mjukt runt halsen. Det är (trots att den är tunn) en hållbar kedja.

Kulkedja 2mm:
Det här är en kedja som består av många små kulor, kedjans konstruktion är inte lika stark som många andra kedjor därför lagerför vi inte tunnare än 2mm i denna modell. Denna som är 2mm tjock anser vi vara hållbar. Vi använder denna kedja till flera av våra smycken, bland annat Basic Element och Basic Mini

Pansarkedja 1,2mm: 
Vår mest sålda kedja. Det här är en av våra tunnaste kedjor, men den är ändå är tålig tack vare sin konstruktion. Den är mycket populär till bl.a. Silverklimp och Miini och du hittar den också på våra barnvisesmycken t.ex Blinka lilla stjärna. (På bild 2 ser ni våra tre tjocklekar på pansarkedjan: 1,2mm, 1,6mm och 2,5mm i bredd.)

Flackslipad ankarkedja 1,6mm: 
Denna ankarkedja är en klassisk och hållbar kedja. Vi använder den till många av våra smycken, bland annat Darling Numbers, My Love, Baby Love m.fl.

Spetsslipad ankarkedja 1,2mm:
En mycket tunn och vacker kedja som blänker fint tack vare fasettslipningen.  Passar till Miini, Mitt hjärta, Trådhjärta, Sweetheart ock andra små berlocker (när du bara bär en eller två st på kedjan). Ej lämplig till för stora/tunga hängen.

BILD 2 ser ni tre bredder på pansarkedjan.

Pansarkedja 1,2mm

Pansarkedja 1,6mm:
Denna pansarkedja passar bra om du har många berlocker på samma kedja (tex flera Silverklimpar) eller om du vill ha en lite längre kedja. Denna kedja är lite starkare än 1,2mm´s pansarkedjan, men den anses fortfarande tunn. 

Pansarkedja 2,4mm:
En klassisk kedja som är lite kraftigare och finns i 50 och 60cm´s längd. Passar till allt! Vill du ha en annan längd eller en ännu kraftigare kedja? Maila för offert!

Utöver detta har vi också: 
Pansarkedja 3,4mm som syns på sista bilden.

Kulkedja 2,5mm:
Namnet talar för sig själv. Finns i 80cm´s längd och har ett sk. tubås. 
Går att få i olika längder på förfrågan. Maila för offert!

Övrigt! 
Vi kan visa bild för dig hur kedjan du funderar på ser ut i kombination med en viss berlock. Skicka DM på Insta eller FB och tala om vad du vill se ihop så skickar vi bild på det så fort vi får tid (om vi har kedjan inne). Eller ring oss på 08-55110871 för att får råd! Vi hjälper dig gärna.Medelbetyg 5/5 baserat på 118 st röster.
Kedjan fin och precis som beskriven, snabb och fin service.
Se fler recensioner...


Smycken
Information
Få hjälp