Produkten har blivit tillagd i varukorgen
My Love vackert namnsmycke i silver Vackert namnhalsband i silver Vackert namnsmycke i silver och plexi Vackert namnsmycke i silver

My Love

1 420 kr
Välj gravyrmängd!
Välj kedjelängd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

My Love är ett namnsmycke där du bär med dig dina nära på ett klassiskt hjärta i massivt silver. Det är ett mammasmycke där man får plats med upp till 3 namn på samma smycke. 

Gravyr:
Gravyr på framsidan ingår i priset och du kan få upp till 3 namn graverade. Om du har fyra eller fler namn så finns halsbandet My Love 4-6 namn där det får plats med mer gravyr.

OBS!
Vi graverar namnen i den ordning du skrivit dem, det första namnet du anger graveras överst på hjärtat. 

Om du endast vill ha ett kortare namn (3-6 bokstäver) graverat, kan vi gravera det med större bokstäver om du vill att det fyller ut mer på hjärtat. Skriv då i meddelanderutan (när du avslutar ditt köp) att du vill ha större bokstäver.

Tillval: 
Gravyr på baksidan. Vill du utöver barnen också ha namnet på din älskade, eller barnens födelsedatum, kan du få det graverat på andra sidan av hjärta, välj då gravyr Framsida och baksida.
 

Om familjen växer kan vi i efterhand gravera ett nytt namn på hjärtat (i mån av plats). Detta beställs under rubriken Extra gravyr & Ny gravyr.

Storlek:
25mm x 26 mm

Kedja:
Flackslipad Ankarkedja 1,6mm i olika längder.

Material:
925 silver


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 5 st röster.
Otroligt välgjort och vackert halsband. Mottagaren blev väldigt glad för detta.
Hej! Är sååå nöjd med mitt smycke! Så välgjort och min mamma kommer att bli sååå glad! Jag kommer garanterat att beställa fler smycken hos er!
Jättefint!
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp