Produkten har blivit tillagd i varukorgen
My Gold -vackert namnhalsband i guld My Gold 18K namnsmycke av bra kvalitet My Gold - vackraste av namnsmycken i 18K rödguld My Gold - Vackraste av namnsmycken i 18K rödguld My Gold - vackraste av namnsmycken i 18K rödguld

My Gold - 18K

10 190 kr
Välj gravyrmängd!
Välj typsnitt!
Välj kedja!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

My Gold är ett namnsmycke där du bär med dig dina nära på ett klassiskt hjärta i 18K guld. Det är ett perfekt mammasmycke där man får plats med flera barns namn på samma smycke. En mycket uppskattad gåva till din älskade. Guldhjärtat är i ett så kallat massivt utförande, vilket innebär att berlocken inte är ihålig. Detta gör att berlocken är mer exklusiv.

Gravyr:
I priset ingår gravyr på upp till tre namn på framsidan. Vill du utöver barnens namn,  ha med namnet på din älskade kan du få det graverat på andra sidan av hjärtat.

OBS! Vi graverar namnen i den ordning du har skrivit dem, det första namnet du anger graverar vi högst upp på hjärtat. På bilden ovan har namnen alltså skrivits i ordningen: ELSA, FRANS. Skriv tydligt vad du önkskar få graverat på baksidan på hjärtat.

Storlek:
Ca 18 mm

Kedja:
Spetsslipad Ankarkedja eller Pansarkedja i 18K rödguld,  45 cm lång. Andra längder och tjocklekar på guldkejdor hittas under produktsidan Guldkedjor.

Material:
18K rödguld


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
Otroligt fint och välgjort smycke. Mycket nöjd!
Tycker smycket är jättefint , ett minus för en tunn kedja
Svar från butiken
Tack Pia! Glad att höra att du tycker att smycket är fint! Om du anser att kedjan är för tunn så kan du returnera den alternativt byta in och betala mellanskillnad för en tjockare. Hör av dig så hjälper till! mvh, Klara
av
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp