Produkten har blivit tillagd i varukorgen
My Love - Familjesmycke till mormor och farmor med barnbarnens namn! Perfekt 70-årspresent! Namnhalsband för många namn Namnsmycke i silver med många namn Namnhalsband för mormor och farmor Vackert silverhjärta med barnbarnens namn Namnsmycke till mormor och farmor

My Love 4-6 namn

1 860 kr
Välj gravyrmängd!
Välj kedjelängd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

My Love 4-6 namn är ett namnhalsband där du bär med dig dina nära på ett stilrent hjärta i massivt silver. Det är ett mammasmycke där man får plats att gravera många barns eller barnbarns namn på samma smycke. 

Gravyr: 
Gravyr på framsidan ingår i priset. Du kan få upp till 6 namn graverade. Vill du få fler än 6 namn graverade maila info@familjesmycken.se eller ring 08-55110871 innan så får vi se om det funkar! (Det beror lite på antal och längd på namn)

OBS! 
Vi graverar namnen i den ordning du skrivit dem, det första namnet du anger graveras överst på hjärtat. 

Tillval: 
Gravyr på baksidan. Vill du ha gravyr på baksidan, t.ex. födelsedatum eller ett namn eller en hälsning så kan du få det graverat på baksidan av hjärtat. Välj detta i rullistan ovan! 

Om familjen växer kan vi i efterhand gravera ett nytt namn på hjärtat (i mån av plats). Detta beställs under kategorin Extra gravyr & Ny gravyr.

Storlek: 
25mm x 26 mm

Kedja: 
Flackslipad Ankarkedja 1,7mm. Välj mellan olika längder ovan.

Material: 
925 silver


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoRecensioner
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp