Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Namnsmycke med barnbarnens namn Familjeträd Familjeträd Familjeträd 3 blad 45 cm kedja Namnhalsband - Familjeträd Stora och små versaler på namnhalsband -Familjeträd Familjeträd 70 cm kedja

Familjeträd

1 050 kr
Välj antal silverblad!
Välj storlek på gravyr!
Välj kedjelängd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Familjeträd - Namnsmycken när det är insidan som räknas!
Vårt halsband Familjeträd är inte bara ett vackert klassiskt smycke, utan också ett hemligt namnsmycke. Namnen graveras inuti de lätt välvda bladen som symboliserar dina nära och kära. Bladen är i silver och görs för hand och valsas ut en och en till rätt längd och därmed kan vi anpassa formen så att de passar även längre namn. Köper du flera blad monteras de i samma ring med bladen vända så att namnen hamnar på insidan av bladen.
När smycket bärs kan formen liknas vid en blomklocka, och ibland kan man skymta de graverade namnen. Det här är ett namnhalsband som passar lika bra till nyblivna mamman som till mormor som får sitt sjunde barnbarn. Det är bara att fylla på smycket med fler blad i takt med att familjen växer. 

Personlig gravyr:
På varje blad ingår gravyr av namn i versaler (stora bokstäver) eller skrivstil. Vi graverar det namn du önskar på insidan av den lätt välvda silverbaldet. Vi kan även gravera två rader  (om du väljer små versaler) t ex namn och datum, eller annan fri text. Ange i gravyrtextrutan om du vill ha två rader och vid fri text - ange även var du vill ha radbrytningen!

Obs! Vid köp av flera blad ska all gravyrinfo anges i samma gravyrtextruta här ovan. Det är bara att rada upp namnen med ett snedstreck emellan så sätter vi dem på var sitt blad i den turordning du skriver.

Storlek på gravyr:
Du kan välja mellan små eller stora VERSALER (1,5mm eller 2,3mm) eller Skrivstil (2,3mm)
Vi brukar rekommendera de små versalerna för att då är det aldrig problem med att få plats med namn som ev ska kompletteras i framtiden, och vi anser att det passar fint att det är lite diskret. Väljer du stora versaler eller skrivstil gäller max 10 bokstäver och endast en rad per blad.

Placering:
Vi placerar bladen i den ordning du angett, från vänster till höger. T ex, Partner, barn 1 och barn 2. Då placerar vi bladet med Partnern längst till vänster, mot det sätter vi Barn 1 och mittemot Barn 2. Detta för att det ska finnas en "ledig" plats att fortsätta på halsbandet - bredvid det nu yngsta barnet.

Storlek:
ca. 30 x 12 mm (Storleken varierar lite eftersom alla blad görs för hand.)

Kedja:
Veneziakedja

Material:
925 silver

Övrigt:
Har du några speciella önskemål (placering av blad, gravyr o dyl.), så skriv det i meddelanderutan (i kassan) så ska vi försöka tillmötesgå dig.

När familjen växer kan du köpa till ett extra blad, ta en titt på rubriken Komplettera eller gå direkt till Familjeträd - blad via denna länk! Där hittar du blad som köps separat och där förklarar vi hur det går till med monteringen av det nya bladet.

Tips!
Vid köp av två silverblad kan du variera smycket och vända runt bladen på ringen så att "ryggarna" ligger mot varandra och gravyren blir synlig/vänd utåt, om du har lust med det. Detta kräver ingen särskild montering utan det går att göra med Familjeträd i standardutförande.


Formgivning och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 6 st röster.
Vackert och mycket bra! Tack!
Som alltid, fantastisk och snabb service. Och jätte vacker resultat. Tack.
Bra leverans exakt efter beställning!
Mycket nöjd.
Så mycket bättre i ”verkligheten”! Blev en otroligt uppskattad present. <3
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp