Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Familjeträd guld vackert namnsmycke i 18k guld Smakfullt namnsmycke i 18K guld Guldhalsaband med personlig gravyr - handgjort i 18K Familjeträd smycke i 18K guld - lyxigt och personligt! Vackraste namnhalsbandet i guld 18K Handgjort och uinikt familjesmycke - Familjeträd Familjeträd guld - elegant namnhalsband Familjeträd guld 18K - exklusivt namnsmycke Familjeträd Guld - 18K Familjeträd vackrast av namnsmycken

Familjeträd Guld - 18K

6 690 kr
Välj antal blad!
Välj gravyrstil!
Välj kedja!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Familjeträd Guld är ett vackert och väldigt unikt namnsmycke där dina nära och kära är representerade med var sitt blad i guld. Och ju fler blad man har på detta smycke desto mer volym blir det på smycket, vars form kan liknas vid en blomklocka. Bladen är vända mot varandra (den ograverade konvexa ytan är utåt) och monteras på samma ring. Detta är ett smycke där namngravyren inte är så synlig utåt , utan den skymtar fram när du bär smycket. Ett vackert smycke utåt men också med en insida som är betydelsefull för bäraren.

Gravyr:
I priset ingår namngravyr på en eller två rader per blad. Vi graverar namnen på insidan av de lätt välvda guldbladen.

OBS! Vi placerar bladen i den ordning du angett, från vänster till höger. T.ex. Pappa, barn 1, barn 2. Då placerar vi bladen med Pappa längst ut till vänster, bredvid pappa lägger vi barn 1 och sedan vänd med gravyren mot barn 1 placeras barn 2. Om du känner dig osäker tveka inte att höra av dig så förklarar vi per telefon.

Storlek:
Ca. 20 x 10 mm alla görs för hand och varierar något. Vi anpassar bladet efter namnen så har du ett långt namn så gör vi bladet längre. Guldbladet väger ca 1g.

Kedja:
Välj mellan Veneziakedja 0,55mm 45 cm eller Pansarkedja 0,9mm 45 cm. Andra kedjor och längder finns under Guldkedjor.

Material:
18K rödguld 

Övrigt:
När familjen växer kan du självklart köpa till ett kompletterande guldblad. Du skickar in ditt befintliga halsband till oss så monterar vi det nya bladet i samma knippe. Halsbandet som växer i takt med familjen.


Form och tillverkning: Schmidt & TimóteoRecensioner
Finaste presenten man kan få!
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp